Ana SayfaDizilerKardeşlerim 64. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Sarp'la Birebir Hesaplaşıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 64. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Sarp’la Birebir Hesaplaşıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 64. yeni bölümüyle 22 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, otobüste bayılıp hastaneye kaldırılır. Doktorlar onun beyin kanaması geçirmesinden şüphelenir. Şengül, arabasını Gönül’ün yaktığını anlayıp ondan hesap sorar. Asiye, Ömer’i o hale getirenin Sarp olduğunu Doruk’a gider. Doruk’un evine polisler gelir. Ahmet annesine, Ömer’in kendisi için sadece bir pişmanlık ifade ettiğini söyler. Sevgi, oğluna tokat atar. Şengül, Gönül’ün restoranının mühürlendiğini görür. Kardeşlerim 64. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer Sarp’la birebir hesaplaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2022

Ömer Sarp’la Birebir Hesaplaşıyor!

Kardeşlerim 64. bölüm 2. fragmanında; Asiye, Sarp’ın Ömer’i darp ettiğini öğrenip onun üzerine saldırıyor. Gönül, yaktığı Şengül’ün arabasını yaptırıp ona geri getiriyor. Aybike ile Berk’in arasındaki buzlar eriyor. Ömer, Sarp’la hesaplaşmak istiyor. Ama bunu okul dışında birebir yapmak istiyor. Sarp Ömer’e, bıçak çekiyor.

İşte Kardeşlerim 64. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 63. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Emel’i yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırır. Kardeşine kim çarptıysa bulunması için polise ifade verir. Sarp ise, çarptığı çocuğun Ömer’in kardeşi olduğunu bilmeden eve gidip babasına bir çocuğa çarptığını söyler. Emel, bir kırıkla kurtulur.

Şengül’ün köfteci dükkanı dolup taşar. Gönül’ün dükkanına ise hiç müşteri gelmez. Bir de üzerine Orhan’ın tüm parasını Şengül’e iş kursun diye verdiğini öğrenen Gönül, sinir krizleri geçirir. Oğulcan Afra’yı, annesinin köftelerini sabote etmeye çalışırken yakalar.

Akif, Ömer’in Ahmet’in oğlu olduğunu öğrenir. Gelip durumu Suzan’a söyleyip onunla tartışır. Daha sonra Akif, Nebahat’la konuşmaya gittiğinde ikili eski günleri yad edelim derken alkolü fazla kaçırır. Doruk sabah annesiyle babasını aynı yatakta görür. Babasından Suzan’a karşı bir özür borçlu olduğunu söyler.

Suzan ise, ertesi gün Akif’in eve ona kızgın olduğu için gelmediğini düşünür. Kazayı gören bir adam Emel’in bisikletini ve kaza yerinde bulduğu eşyaları Ömer’e getirir. Ömer, eşyalar arasında bir bilekliğe rastlar. Akif, anahtarı unutunca kapıda kalır. Şengül’ün köftesini yemeğe gider ve orada arabanın içinde uyuya kalır.

Suzan, iş yerinde Ömer’in burnunun kanadığını görüp telaşlanır ve onu hastaneye götürür. Doktor ona, yakınlarda kafasından bir darbe alıp almadığını sorar. Gönül ise, bir bidon benzinle Şengül’ün köfte arabasını ateşe verir. Akif, gözlerini açtığında kendisini alevlerin içinde bulur. Ömer, o bilekliğin Sarp’a ait olduğunu daha önce çekilmiş bir fotoğrafı görence anlar. Otobüste fenalaşan Ömer, yere yığılır.

Kardeşlerim 64. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer Beyin Kanaması Mı Geçiriyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler