Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halis Ağa Yusuf'un Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Halis Ağa Yusuf’un Kim Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Yalı Çapkını, 5. yeni bölümüyle 22 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Seyran, Suna’nın Ferit’e inanmasına kızıp onunla konuşmaya gider. Ferit Yusuf’un kim olduğunu Seyran’a sorar. Oda, eski sevgilisi olduğunu söylemek zorunda kalır. Seyran, Yusuf’un tehdidiyle onunla buluşmaya gider. Ferit, Seyran’ın evden çıktığını öğrenip onun peşinden gider. Seyran, Yusuf’taki fotoğraflarını ondan istediği sırada Ferit gelip Yusuf’a saldırır. Yalı Çapkını 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Halis ağa, Yusuf’un kim olduğunu öğreniyor.

Cuma Dizileri 2022

Halis Ağa Yusuf’un Kim Olduğunu Öğreniyor!

Yalı Çapkını 5. bölüm 2. fragmanında; Suna, Fuat’la karşılaşıyor. Seyran Ferit ile büyük bir kavgaya tutuşuyor. Öte yandan Halis ağa, kapıya gelen gencin kim olduğunu araştırılmasını istiyor. Onun Seyran’ın memleketten yavuklusu olduğunu öğrenen Halis ağa ne yapacak?

İşte Yalı Çapkını 5. bölüm 2. fragmanı…

ALI ÇAPKINI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, yeni iş yerine alışmaya çalışır. Ustası onda bir yetenek olduğunu anlar ve ona bir mücevher verip işlemesini ister. Kazım, halası ve Suna’yı alıp İstanbul’a gelir. Kendisine hediye edilen eve gelip yerleşir. Hemen gidip Halis ağayı görmek ister. Halis ağa, Kazım’ın konuşmalarından pek hoşlanmaz.

Pelin, yine Ferit’in odasına camdan girer. Kapıya birinin geldiğini gören Seyran, Ferit’i korumak için dışarı çıkar. O sırada İfagat ile Orhan’ı öpüşürken görür. Onları öyle görünce şaşkınlıktan donup kalır.

Asuman, hastalığı yüzünden ameliyat olur. Onun bir daha çocuğu olmayacağını anlayan İfagat Fuat’ın başka bir kadından çocuk yapabileceği fikrini sofrada Asuman’ın kulağı duyacağı şekilde söyler. Kazım da bu durumu öğrenip o aileye tek evlet verecek kadının kızı olduğunu düşünmeye başlar.

Ferit, Seyran’ın ailesini karşılamak için İfagat’ın ona izin vermediğini öğrenir. O gün ustasına hasta olduğunu söyleyip Seyran’ı annesinin yanına götürür. Orada Ferit Suna’dan özür diler. Ona, tepsiyi devirdiği için değil Seyran’la daha önceden karşılaştığı için onunla evlendiğini söyler.

Bunu duyan Suna, Seyran’ın kendisinden bu durumu bilerek sakladığını düşünmeye başlar. O sinirle hemen Yusuf’u arayıp ona Ferit ile Seyran’ın daha önceden karşılaşmış olduklarını söyler. Halis, Ferit’in ustasına yalan söylediğini öğrendikten sonra torununa çok kızar ve onu sofradan kovar.

Sultan, büyük bir zevkle içeri girip herkesin duyacağı şekilde Seyran’ı kapıda bir Yusuf isimli birinin beklediğini söyler. Seyran, dışarı telaşla çıkıp karşısında Yusuf’u görünce şok olur.

Yalı Çapkını 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Yusuf’la Kavgaya Tutuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler