Ana SayfaDizilerTozluyaka 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre'nin Katili Kenan Mı Çıkacak?

İlgili Postlar

Tozluyaka 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Katili Kenan Mı Çıkacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 17. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali ile Beirk, donmalarına çok az bir vakit kalır. Hazal, Çağrı ile Ege’ye, onları gördüğünü söyler. Çağrı ile Ege, sorguya alınır ve Cemre’yi ölü olarak bulduklarını onu kendilerinin öldürmediğini söyler. Ali, ölmeden önce Berk’e ceketini verip onun ısınmasını sağlar. Berk Ali’ye, ölmeden önce bile onun bir sıfır kendisini yendiğini söyler. Tozluyaka 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre’nin katili Kenan mı çıkacak?

Pazar Dizileri 2022

Cemre’nin Katili Kenan Mı Çıkacak?

Tozluyaka 17. bölüm 2. fragmanında; Ali ile Berk, derin dondurucudan sağ salim kurtuluyor. Arkadaşları Ali’nin dönüşünü coşkuyla kutluyor. Önder, Derya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor. Önder Derya’ya, hayatında hiç bu kadar emin olmadığını söylüyor. Kenan’ın kollarında ağlayan Berk, babasına güvenemediği için hayıflanıyor. Cemre ölmeden önce Kenan, elince cinayet aletiyle onun yanında görülüyor.

İşte Tozluyaka 17. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Öğrenciler Cemre’nin videosuyla karşılaşır. Cemre onlarla bir oyun oynayacağını ve herkesin o oyundaki ödevini yerine getirmesini ister. Herkesin telefonuna sırasıyla farklı görevler gelir. Cemre’nin oyununun ilk kurbanları belli olur. Kazanmaları için en değer verdiklerini harcamaları gerekir. Artık seçim yapmak zorunda kalırlar.

Tüm bu oyunlardan habersiz olan Tozluyakalılar ise hedefinde Çağrı ve Ege’yi koyar.  Ama bir şey kanıtlayamazrlar. Ayla, Osman’la tekrar konuşmaya gider. Onunla konuştuktan sonra onun katil olmadığını anlar. Kenan’a gidip onun katil olmadığını söyler. O gün Osman, orada biriyle karşılaşır.

O karşılaştığı kişi kim çıkacak? Öte yandan Ali ise Berk’le olan kavgasında sakin kalmayı seçiyor ama başına gelecek büyük felaketten de kaçamaz. Berk, Ali’yi bayıltıp onu bir derin dondurucuya götürür. Eli kolu bağlı Ali, Berk’in kendisine yapacağı şeyi korkarak bekler.

Önder, Derya’nın yanına gidip Çağrı’ya ondan bahsettiğini anlatır. Onunla evlenmeyi düşündüğünü ise dolaylı yollardan anlatır. Nesrin, Derya ile Önder’in evleneceğini duyup onunla tartışır. Önder Nesrin’e, onun Çağrı’yla kendisini nasıl öldürmeye çalıştığını ona hatırlatır.

Çağrı, annesinin kendisini öldürmeye çalıştığını öğrenip yıkılır. Zeynep’in yanına giden Çağrı onunla dertleşir. All’nin Berk’in yanında olduğunu öğrenen arkadaşları hiçbir şey yapamaz. Derya, Ali’yi hiç bir yerde bulamaz ve onun için endişelenmeye başlar. Ali, elindeki ipten kurtulup Berk’le kavgaya tutuşur. Kapı kapanınca ikisi de derin dondurucuda mahsur kalır.

Tozluyaka 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali ile Berk Donmadan Önce Kurtarılabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler