Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zafer Melis'in Gerçekte Kim...

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zafer Melis’in Gerçekte Kim Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Bir Peri Masalı, 5. yeni bölümüyle 26 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hamit’in yokluğunda şirketin başına Onur geçer. Harika, bundan çok hoşlanmaz ve çocuklarını ön plana çıkarmak için uğraşır. Öncelikle Bige’yi aileden uzaklaştırmak ister. Zafer, yeni bir işe girişiyor. Ancak bu Hamit’in pek hoşuna gitmez. Ona parasal destek olmayacağını söyler. Onur, Zafer’i Zeynep’in yanında görmekten rahatsız olmaya başlar. Bige, Onur’un Zeynep’e bakışlarını yakalar. Zeynep’e köstek olmak için elinden geleni yapar. Ancak eline yüzüne bulaştırır. Zeynep, Bige’nin büyük bir ağını bulur. Bir Peri Masalı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zafer, Melis’in gerçekte kim olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zafer Melis’in Gerçekte Kim Olduğunu Öğreniyor!

Bir Peri Masalı 5. bölüm 1. fragmanında; Zeynep’in evini bulan Samet onun karşısına çıkıyor ve kızını tokatlamaya başlıyor. Daha sonra Samet, Zafer’le buluşuyor. Ondan bir çanta dolusu para aldıktan sonra Melis diye tanıdıkları kişinin aslında Zeynep olduğunu ve onun kendi kızı olduğunu söylüyor.

İşte Bir Peri Masalı 5. bölüm 1. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Alp’e söz verdiği parayı verip o dertten kurtulmak için projesini hızlandırır. Hamit, evde tedavi görmeye başlar. Zeynep, onun tedavi sürecinde ailenin yanında olup destek olur. Bige ise, Zeynep’in sürekli ailenin içinde olmasından ve Onur’un yakınlarında olmasından iyice rahatsız olur. Zeynep’in bir açığını bulup onu Onur’un yanından ve ailesinden uzaklaştırmak ister.

Onur, Zeynep’e bir teşekkür buketi gönderir. Zeynep, Onur’un çiçeklerini alıp fotoğraf çekip paylaşır. Sonra Onur’a mesaj yazıp ona teşekkür eder. Zafer, yeni bir işe girer. Harika, Hamit’e oğlunun girişimini övgülerle anlatır. Ancak Hamit, Zafer’in bu işi becerebileceğini düşünmez.

Oğlunu yanına çağırıp kendi parasıyla bu girişime girebileceğini, eğer kaybederse kendisinin ona destek vermeyeceğini söyler. Zafer, Zeynep’i alıp eve yemeğe getirir. Bige, Zeynep’i görünce rahatsız olur. Onur gözlerini Zeynep’ten alamaz. Bige, bunu hemen fark eder.

Zeynep, projesini açıklayıp bir an evvel ödemeyi almak ister. Zafer, hemen ödemeyi vermeyi kabul eder. Bige ise, Zeynep’in ekibini beğenmeyip bir arkadaşını önerir. Arkadaşını getirip Zeynep’e onunla aynı okulda okuduklarını söyler. Ama kız yalancı çıkar. Bige, Zeynep’in yalanını yakalamaya çalışırken beklediği olmaz.

Bu arada Zeynep’in babası onun ablasına verdiği paraları at yarışında harcar. Alp, parayı veremediği için yine tartaklanır. Bu sefer adam Alp’ten Onur’un şirketine bir adamını sokmasını ister. Bunu da Zeynep’in yapması gerekir. Zeynep, gizlice şirkete girip istenilen kişiyi yeni alınacak personel listesine ekler.

Zeynep Merih’ten, Bige’nin bir açığını bulmasını ister. Oda bir araştırma yapıp onun bir açığını bulur. Zeynep bunu Harika’nın duymasını sağlar. Harika, zaten Bige’nin bir açığını aradığı için eline büyük bir koz geçer.

Bir Peri Masalı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Bige’nin Büyük Bir Açığını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler