Ana SayfaDizilerAldatmak 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aldatmak, 6. yeni bölümüyle 27 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hakim tam Oylum’un cezasını açıklayacağı sırada Güzide, onu rüşvetçilikle suçlar. Dava sonuçlanmadan ortalık karışır. Güzide, nezarete atılır. Davut Tekel gelip ifadesini verir. İsmet hakimin rüşvet aldığı anlaşılır. Oylum’un suçsuz olduğu anlaşılır. Tim ise tutuklanır. Oltan’dan Güzide’ye sürpriz bir teklif gelir. Aldatmak 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Güzide, şok üstüne şok yaşıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Güzide Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Aldatmak 6. bölüm 1. fragmanında; Oltan, eğer Güzide istediğini yapmazsa onu Ozan’la tehdit etmeyi planlıyor. Ozan, kaçırılıp darp ediliyor. Yaralanan Ozan, annesini arayıp ondan yardım istiyor. Tarık Oylum’un hayalindeki okula gitmesine izin veriyor. Ne yapacağını bilemeyen Güzide Tarık’ı arıyor. Telefonlarına cevap vermeyince onun yanına hesap sormaya gidiyor. Ona Ozan’ın yaralandığını söylüyor. Kafasını çevirdiğinde ise Oylum’u kucağında Tarık’ın kızı ile görüyor.

İşte Aldatmak 6. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Güzide, Oylum’un hapis cezasına tepki gösterip hakimi rüşvetçilikle suçlayınca kendini nezarethanede bulur. Hakim ve Yenersoy Ailesi arasında adli bir savaş patlak verir. Bu süreçte Güzide, Sezai’den büyük destek görür. Kendisini kurtarmak için büyük çaba sarf edenler arasında, beklemediği bir isim de vardır.

Mahkeme çıkan kargaşanın ardından Oylum’un davası karara bağlanmaz. Güzide nezaretteyken mahkemeye beklenen tanık Davut Tekel gelir. Davut, o gece olanları bir bir anlatır. Kendisinin tehdit edildiği için gerçekleri sakladığını o gece kaza yapanın Tim olduğunun ifadesini verir.

İfadeler zapta geçer. Sezai, İsmet hakimin rüşvet aldığını belgeleyen bir fotoğrafı savcıya sunar. Lara, Ozan’a Kaan’ı öldürdüğünü bildiğini söyleyen bir video gönderir. Ozan, onun mesajıyla ne yapacağını bilemez. Kaan ile Lara, Ozan’a şantaj yapıp para alma planları yapar.

Ozan Lara’yı arayıp ona bunu nasıl anladığını sorar. Oda, evde gizli kamera olduğunu söyler. Bu bildiklerini unutmak şartıyla ondan Kaan’ın arabasını alıp başka yere götürmesini ister. Ozan, arabayı alıp götürürken Oltan’a yakalanır. Oltan, Ozan’ı sıkıştırınca onun paraları Kaan’a kaptırdığını ve onu öldürdüğünü öğrenir.

Lara’nın da onu tehdit ettiğini öğrenince Ozan’ın çok aptal olduğunu düşünmeye başlar. Ozan’a o parayı kendisine kendisine ödemesini söyleyip onu gönderir. Daha sonra Oltan Lara’nın evine girer. Lara Kaan’la telefonda konuşarak içeri girer. Ona, oynadıkları oyunu bildiğini Kaan’a iki gün süre verdiğini, Ozan’dan aldığı parayı kendisine getirmesini iletmesini söyler.

İsmet hakim rüşvet almaktan gözaltına alınır. Oylum, tutuksuz yargılanmaya devam eder. Bu arada Tarık kızının okulu bıraktığını ve kendilerine yalan söylediğini anlar. Baba kız, büyük bir yüzleşme yaşar. Yeşim ise, Tarık’ı eve döndürmek için Burcu’yla bir plan yapar.

Parayla tuttuğu adamlar tarafından kapkaça uğramış gibi yapan Yeşim, Burcu’dan Tarık’ı aramasını ister. Tarık, Yeşim’in yaralandığını öğrenir. Ama Burcu, Yeşim’i parayla tuttuğu adamla konuşurken görüntüleyip saklar. Bu arada Tim’in tutuklandığını Oylum televizyondan görür.

Tüm aile, büyük bir mutluluk yaşar. Tam her şey yoluna girmişken Oltan Güzide’nin yanına bir dosyayla gelir. Güzide ona, dosyanın ne olduğunu sorar. Oda kendisinin dava dosyası olduğunu o davanın kendisinin lehine sonuçlanmasını istediğini söyler.

Aldatmak 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Oltan’dan Güzide’ye Sürpriz Teklif!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler