Ana SayfaDizilerYargı 40. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Gül ile Metin Arasında Gergin...

İlgili Postlar

Yargı 40. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Gül ile Metin Arasında Gergin Anlar Yaşanıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 40. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz ve ekibi artık Ceylin ile diğer rehinelere ulaşmaya çok yaklaşır. Ceylin’i rehin alan kişinin adliye muhabiri Burak olduğu bilgisine ulaşılır. Bunun kesin bir bilgi olduğunu düşünen Ilgaz, Ceylin ve onunla birlikte tutulan diğer kişilere ulaşabilmek için köşke bir operasyon düzenler. Büyük bir titizlikle sürdürülen operasyonda Ilgaz ve ekip köşke girer. Ceylin, sağ kurtulacak mı? Yargı 40. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Gül ile Metin arasında gergin anlar yaşanıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gül ile Metin Arasında Gergin Anlar Yaşanıyor!

Yargı 40. bölüm 1. ön izlemesinde; Ceylin kaçırıldıktan sonra herkes onu bulmak için seferber oluyor. Karşı karşıya gelen Gül ile Metin arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Buzları eritmek için elinden geleni yapan Metin, her defasında Gül’ün ördüğü sert duvarlara çarpıyor.

İşte Yargı 40. bölüm 1. ön izleme…

YARGI 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Pars, görevini tehlikeye atıp kardeşinin katilini kendi başına bulmaya çalışırken başı büyük belaya girer. Ceylin kuyu katilinin hedefi oluyor. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulan Ceylin, büyük bir şok içine girer. Ilgaz’ın ise henüz Ceylin’in kaçırıldığından haberi olmaz. Ceylin’i her yerde arayan Ilgaz bulamayınca onun katil tarafından kaçırıldığından emin olur.

Ilgaz, hemen katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınır. Ceylin’i kaybetme korkusu yaşayan Ilgaz, büyük bir yıkıma uğrar. Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulur. Onun bu savruluşunu çok net gören Ilgaz, Eren ve Derya, Pars’ın acısını sakinlikle dizginleyebilmek için uğraşır.

Yeni “hedef ailenin” nasıl ve neden seçildiği gün yüzüne çıkarken, başta Ceylin olmak üzere içeriye kapatılan herkes katilin psikolojik, manipülatif oyunları ile mücadele etmek zorunda kalırlar. Hepsinin aklında aynı soru oluşur. “Neden biz ve katil bizden ne istiyor?”

Ceylin, kapatıldığı yerde katilin kim olduğunu araştırmaya çalışırken saldırıya uğrar. Nerede olduğunu bile bilmeyen Ceylin’in beklemekten ve denileni yapmaktan başka çaresi kalmaz.

Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını gösterir. O da Pars gibi can evinden vurulur. Ama vakada çok hızlı yol almak zorunda olduğunu da bilir. Ilgaz bu yolda, en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyi düşünmez.

Yargı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Köşke Operasyon Düzenliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler