Ana SayfaÜnlülerYağmur Ünal'dan Demet Özdemir Yorumu

İlgili Postlar

Yağmur Ünal’dan Demet Özdemir Yorumu

Yağmur Ünal’dan Demet Özdemir yorumu. Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde annesi Türkan Şoray’ın hayatını canlandırmak istediğini söyleyen Demet Özdemir için “Demet beğendiğim bir oyuncu” dedi.

Yağmur Ünal Kimdir?

Demet’i Anneme Sorun

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal  Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir arkadaşının doğum günü yemeğine gittiğini söyleyen Ünal yalnız görüntülendi.

Türkan Şoray “Birinci Sıraya İşsizliği Koyarım”

Yağmur Ünal’dan Demet Özdemir yorumu. Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir’in “Türkan Şoray’ın hayatını canlandırmak isterim” dediği hatırlatılınca Ünal konu ile ilgili “Demet çok beğendiğim bir oyuncu, bu soruyu anneme sorun” şeklinde cevap verdi.

Demet Özdemir kimdir?

Yüzü olduğu markanın lansmanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Özdemir kendisine yöneltilen “Sanat camiasından kimin hayatını canlandırmak istersiniz? sorusuna “Türkan Şoray’ı çok canlandırmak isterim. Onun Yeşilçam dünyasını, sinemasını canlandırmayı isterdim. Tabii onun dışında sayabileceğim çok saygın insanlar da var.” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler