Ana SayfaÜnlülerGürgen Öz 'den Cadılar Bayramı Tepkisi

İlgili Postlar

Gürgen Öz ‘den Cadılar Bayramı Tepkisi

Gürgen Öz sosyal medya hesabı üzerinden Cadılar Bayramı kutlayanlara tepki gösterdi. İzmir’de yaşanan deprem sonrası parti yapan insanlara “Yaşadığınız sanal dünyada mutluluklar” dedi.

Gürgen Öz kimdir?

Gürgen Öz “Kaçmadı Cadılar Bayramınız”

Geçtiğimiz cuma günü İzmir Seferihisar’da meydana gelen depremin ardından bir çok ünlü isim sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yayınladı. Bunun yanı sıra Cadılar Bayramı kutlamalarını paylaşan isimlere oyuncu tepki gösterdi.  Öz’ün yaptığı bu paylaşım akla Şeyma Subaşı’nı getirdi. Öz yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“İzmir depreminin ertesi günü, sosyal medyada Cadılar Bayramını kutlayanlara bayıldım! Çünkü siz Türkiye’de değil Amerika’da yaşıyorsunuz! O yüzden de daha havalı daha coolsunuz! İçiniz rahat olsun; bayramınızı kutladınız! Kaçmadı Cadılar bayramınız! Herkes ne kadar oralı, ne kadar batılı ve ne kadar da vizyonlu olduğunuzu maşallah gördü! Yaşadığınız sanal ve özenti dünyada mutluluklar… Ama size bir haberim var; siz tam da bu kendi değerlerini unutmuş ve özenti hareketleriniz nedeniyle, aslında hiç oralı değil, çokça buralısınız!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler