Ana SayfaDedikoduVatanım Sensin'in Miray Daner'i ile dizideki ağabeyi Kubilay Aka aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin’in Miray Daner’i ile dizideki ağabeyi Kubilay Aka aşk yaşıyor!

Vatanım Sensin dizisinde rol alan Miray Daner ve dizinin eski oyuncusu Kubilay Aka aşk yaşıyor. Dizide, üvey kardeşleri canlandıran iki oyuncu, gerçek hayatta sevgili oldular. İşte detaylar…

Miray Daner ve Kubilay Aka aşk yaşıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin setinden aşk çıktı. Dizide rol alan ünlü oyuncu Miray Daner’in, rol gereği diziden ayrılan üvey ağabeyi rolünde oynayan yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Kubilay Aka ve Miray Daner aşkı bundan bir buçuk yıl önce dizi setinde başlamış.

Miray Daner’in Bikinili Pozu Çok Konuşulacak!

Sonunda görüntülendiler

Miray Daner ve Kubilay Aka, bir buçuk yıl önce başlayan aşklarını, o zamandan bu yana saklamayı başarsa da, birlikte görüntülendiler ve aşk yaşadıkları ortaya çıktı. Meğer, Miray Daner ve Kubilay Aka bir buçuk yıl önce birlikte rol aldıkları Vatanım Sensiz dizisinde aşk yaşamaya başlamışlar. Ancak, dizinin yapımcısı rolün şnandırıcılığı kaybolmasın diye aşklarını gizlemelerini istemiş. Ünlü oyuncular Daner ve Aka çift, bu yasakla birlikte aşklarını gizlemek zorunda kalmış.

Flaşlar patlayınca elini çekti

Vatanım Sensin dizisinden ayrıldıktan sonra Çukur dizisinde rol almaya başlayan ve Çukur’da Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka ve hala daha Vatanım Sensin dizisinde rol almaya devam eden Miray Daner, Rose Marine isimli mekanda baş başa yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının objektifine yakalanan iki aşık, bir anda patlayan flaşlar ile neye uğradıklarını şaşırdılar. Miray Daner’e sarılmış olan Kubilay Aka, muhabirleri karşısında görünce hemen elini çekti.

Evimize gideceğiz

Muhabirlerin aşk sorularını yanıtsız bırakmayı tercih eden çiftlerden Kubilay Aka, “Yeterince çektiniz. Bırakırsanız aracımıza binip, evimize gideceğiz.” dedi.

Miray Daner kimdir?

Kubilay Aka kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler