Ana SayfaDedikoduMiray Daner'in Bikinili Pozu Çok Konuşulacak!

İlgili Postlar

Miray Daner’in Bikinili Pozu Çok Konuşulacak!

Vatanım Sensin isimli dizide yer alarak kısa süre içerisinde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Miray Daner, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğraf ile tüm Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı.

Özellikle dizisinin çekimleri ara verilmesi nedeniyle kendine tatil izni veren Miray Daner, tatilde bikinili fotoğrafını paylaştı. Göğüs bölgesinin net bir şekilde görüldüğü fotoğraf, kısa süre içerisinde Miray Daner’in estetik operasyon yaptırdığı iddialarını da gündeme getirdi. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen Miray Daner’in çok daha önce silikon taktırdığı iddiaları sosyal medyada tartışma başlattı. Konu ile ilgili tüm gözler ünlü oyuncuya çevrilmiş olsa da genç oyuncu bu iddialar ile ilgili bir açıklama yapmadı. Açıklama yapmamış olsa da oyuncu tarafından yapılan bu paylaşımlar, kısa süre içerisinde sosyal medyadaki gündemi değiştirdi.

Fotoğraflar Karşılaştırdı

Paylaşılan fotoğrafın daha önceki fotoğraflarla karşılaştırılması ile birlikte oyuncunun silikon yaptığını iddia eden kişiler, pek çok farklı tartışma açtığı gibi oyuncunun bu silikon iddiaları hakkında hiçbir açıklama yapmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle gündemde ünlü olan ve dikkat çeken kadın oyuncular, kadın şarkıcılar sık sık silikon yaptırıp yaptırmadığı ile ilgili gündemde yer alıyor.

Hangi Ünlüler Silikon Yaptırdı?

Bugüne kadar ünlüler tarafından yapılan açıklamalar ile silikon yaptırdığını söyleyen pek çok ünlü isim, Türkiye’de dikkat çekmeyi başarmıştı. Silikon yaptırıp yaptırmadığı noktasında farklı tartışma yapılan diğer bir isim ise Aslışah Alkoçlar. Hakkında çıkan iddiaları yalanlayan ünlü ismin son paylaştığı fotoğrafta silikonlarının net bir şekilde görülmesi, ünlü ismi bir anda gündeme getirdi ve silikon yaptıran ünlüler listesine ünlünün girmesine neden oldu.

Silikonları ile gündeme gelen diğer bir isim ise Özge Ulusoy. Özellikle Hacı Sabancı’dan ayrıldıktan sonra silikon yaptırması ile gündeme gelen Özge Ulusoy, paylaştığı son fotoğraflar ile silikon sonrasındaki halini kullanıcılarına göstermiş oldu. Silikon yaptığı bilinen diğer ünlü isim ise Beren Saat. Özellikle silikon iddialarına yalanlamasına rağmen Müjde Ar tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte silikon yaptığı net bir şekilde ortaya çıkan Beren Saat, bu konuşmaların ardından silikon konusuna bir daha hiç değinmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler