Ana SayfaDedikoduÇılgın Sedat Çileden Çıktı! Bu Kadarına Pes!

İlgili Postlar

Çılgın Sedat Çileden Çıktı! Bu Kadarına Pes!

Çılgın Sedat Çileden Çıktı! Bu Kadarına Pes!

Bir takipçisi “Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor.” şeklinde yorum yapınca Çılgın Sedat, öfkeden deliye döndü. Ünlü şarkıcı, “Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim.” dedi.

Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan Çılgın Sedat sık sık oğlu tarafından eleştirilere maruz kalmıştı. Ada hayatında da bu konu üzerinden bir kaç arkadaşıyla tartışma yaşayan Çılgın Sedat’ın  bu seferde takipçisi pes dedirtecek bir yorumda bulununca olanlar oldu.

“Seni buldurup adaletin önünde hesap sormazsam adam değilim.”

Takipçisinin çirkin sözlerini bir bir ifşa eden Çılgın Sedat fotoğrafın altına şu notu düştü: Bir insan bunu yazar mı be? Vicdansız şerefini yitirmiş sen adamsan ya da kadınsan yüreğin var ise karşımda söyleyeceksin bunu ama yargı var. Bende Siraçıma şeref namus sözü seni buldurup da adalet önünde hesabını sordurmazsam adam değilim. Okuyan dostlar Allah rızası için birkaç kişisiniz aradan reklam yapma diyen sizin de allah kitap korkunuz vicdanınız varsa vazgeçin b.k atmaktan artık evladıyla reklam yapan da var ise RABBİM sorsun ona inşallah şimdi sizlerin de vicdanına bırakıyorum bu şerefsizi bulun hepinizden Allah razı olsun.Fotoğrafı paylaştıktan sonra sanatçının takipçileri de bu yorumu yapan insana tepkiler yağdırdı.

 

Çılgın Sedat Çileden Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler