Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı "Makyajımı Kendim Yapıyorum"

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı “Makyajımı Kendim Yapıyorum”

Son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Burcu Kıratlı, verdiği röportaj ile hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Özellikle Aşk ve Mavi’de rol almaya başladıktan sonra Türkiye’nin daha yakından tanıma fırsatı elde ettiği Burcu Kıratlı, röportajda yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeyi başardı. Özellikle 23 Temmuz doğum gününe özel olarak yaptığı bir röportajda, yeni yaşı ve geçmiş yaşantısı ile ilgili merak edenlere anlatan Burcu Kıratlı, aynı zamanda röportaj verdiği derginin kapağını da süsledi.

Aşk ve Mavi Nasıl gidiyor?

Röportajda kendisine sorulan soruları yanıtlayan başarılı oyuncu, özellikle diziye dahil olma ve dizi çekimleri ile ilgili yaşadıklarını anlattı.

Gecenin dördünde dahi çekim yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen oyuncu, şartlar ne olursa olsun elinden gelen mücadelenin en iyisini vermeye çalıştığını söyledi. Oyuncu özellikle motivasyonuna, enerjisine ve duygu halini her zaman yüksek tutmaya çalıştığını da ifade ederek oyunculuğun zor yönleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Dizi ekibinin de çok iyi olduğunu belirten oyuncu, oyuncuların birbirine sürekli yardımcı olmaya çalıştığını ifade etti. Oyuncular arasındaki uyumun iyi olması sayesinde dizi çekimlerinin kolaylaştığını da belirten Burcu Kıratlı, rol arkadaşı olan Emrah için de övgü dolu sözler söyledi.

“Magazinden Uzak Duruyorum”

Magazine yönelik düşüncelerini dile getiren oyuncu, elinden geldiğince magazinden uzak durmaya çalıştığını söyledi. Mesleği gereği bunun zor olduğunu fakat buna rağmen olabildiğince magazinden uzak kalarak özellikle ailesini bütün bu camianın dışında tutmaya çalıştığını söyleyen Burcu Kıratlı, bu sözleri ile röportajı sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler