Ana SayfaÜnlülerRüya Dizisi Başlıyor! Dizinin Oyuncuları Kim, Konusu Ne?

İlgili Postlar

Rüya Dizisi Başlıyor! Dizinin Oyuncuları Kim, Konusu Ne?

Show TV’de başlayacak olan Rüya dizisi uzun zamandan beri Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı. Özellikle Hazal Filiz Küçükköse ve Ceyhun Mengiroğlu gibi önemli isimlerin başrolde olduğu dizi, iki farklı karakterin imkansız aşklarını ekranlara taşıyacak.

20’li yaşlarda olmasına rağmen oldukça tutkulu bir aşk yaşayacak olan Elif ve Bulut’un zorlu ve imkansız gibi görünen aşkı izleyenleri etkileyecek. Show TV tarafından geçtiğimiz dönemlerde yapılan tanıtımlar ile birlikte Rüya dizisi hakkında pek çok farklı detay paylaşılmıştı. Gelinen noktada özellikle dizinin başlama aşamasına gelmesi, diziyi sevenleri oldukça heyecanlandırdı. Paylaşılan fragmanın ardından dizi için daha fazla detaya ulaşmak mümkün oldu.

Dizi için yapılan açıklamalarda, özellikle dizinin Cemal Şan tarafından yönetileceği ve Gold Film tarafından dizinin yapımcılığının üstlenileceği belirtildi. Başrolde yer alan iki önemli oyunculuğun yanı sıra dizide Ulaş Tuna Astepe, Özge Özder, Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler yer alacak.

Rüya’nın Anlamı Ne?

Dizide özellikle isim olarak tercih edilen Rüya ise farklı bir anlam taşıyor. Her güzel rüyanın bir sonunun olduğu ve büyük bir aşk dahi olsa rüyanın çok kısa süreceği dizinin ismiyle vurgulanıyor. Türkiye’de Güzel Köylü, Çilek kokusu, No 309 ve Asla Vazgeçmem gibi pek çok dizinin yapımcılığını üstlenen Gold Film tarafından bu dizinin ekranlara getirilecek olması, özellikle bu diziyi seven kişiler tarafından bu dizinin de dikkat çekmesini sağladı. Başrollerinde çok güzel bir ünlü ismin yer alacak olması aynı zamanda dizinin farklı kesimlerin de izlemesini sağlayacak.

Rüya Dizisinin Konusu Ne?

Dizi ile ilgili yapılan paylaşımlara göre dizide zengin bir işadamı ve maddi sıkıntılar yaşayan bir genç kızın hikayesi işlenecek. Özellikle hayatlarının birleşmesi ile birlikte birbirini tanıyan ve birbirine karşı daha yakın davranmaya başlayarak aralarında aşk oluşan bu ikili, imkansız aşka karşı mücadele verecek. Aileler, toplum baskısı ve pek çok etken çiftin mutlu olmasına engel olmaya çalışacak. Show TV’de başlayacak olan Rüya, farklı bir aşk hikayesi izlemek isteyenleri ekran başına toplayacak.

Show TV’de başlayacak dizi için paylaşılan fragman ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler