Ana SayfaÜnlülerUsta Müzisyen Timur Selçuk Hayatını Kaybetti !

İlgili Postlar

Usta Müzisyen Timur Selçuk Hayatını Kaybetti !

Usta müzisyen Timur Selçuk hayatını kaybetti. 74 yaşındaki sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Sanatçının ölüm haberinin ardından sevenleri yasa boğuldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Timur Selçuk’un ölüm haberinin ardından Twitter hesabından sevenlerine başsağlığı diledi. Detaylar haberimizde…

Timur Selçuk kimdir?

Timur Selçuk’u Kaybettik

Türk müziğinin unutulmaz ustalarından Münir Nurettin Selçuk ile tiyatro sanatçısı Şehime Erton’un oğlu olan müzisyen Timur Selçuk, hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Usta sanatçının ölüm haberi kısa sürede yayıldı. Gazeteci Enver Aysever, “Timur Selçuk’u kaybettik” cümlesi ile haberi Twitter hasebından duyurdu.

Timur Selçuk’tan unutulmaz 50. yıl konseri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Timur Selçuk’un ölüm haberinin ardından Twitter hesabında yaptığı paylaşımda;

“Zihnimize kazılı birçok beste ile hep hatırlayacağımız müzisyen Timur Selçuk’a Allah’tan rahmet diliyorum; yakınları, sevenleri ve sanat camiamıza başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

50. Yıl Konseri Vermişti

Hayatını kaybeden usta sanatçı Timur Selçuk 2018 yılında 50. yılını verdiği konserle kutlamıştı.

50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdıran Timur Selçuk, Most – Uniq Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları 2 saati aşkın süren konser verdi. Timur Selçuk, ‘Aziz İstanbul’ şarkısını seslendirirken babası Münir Selçuk ve Türk müziğinin değerli üstadlarını anarak seyirciden büyük alkış aldı. Usta sanatçı ‘Aziz İstanbul’ şarkısını seslendirirken kızı Mercan Selçuk da sema gösterisi ile sahneye çıkarak seyircilere hoş bir sürpriz yaşattı.

Timur Selçuk’un Unutulmaz Konseri

Timur Selçuk’u izlemeye gelenler arasında, Hıncal Uluç, Betül Demir ve MüfitCan Saçıntı gibi ünlü isimlerde vardı. Çok sevilen ‘İspanyol Meyhanesi’ şarkısı ile sahnesine son veren sanatçı, seyircinin yoğun alkış ve tezahüratları üzerine yeniden sahneye çıkarak ‘Bir Tatlı Huzur’ şarkısını seslendirdi. Kendisini izlemeye gelen tüm dinleyicilerinin tek bir ağızdan şarkıya eşlik etmeleri üzerine, ‘ Güneşin Sofrasında Söylenen Türkü’ ile final yapan duayen sanatçı, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Türkiye’nin en değerli sanatçılarından biri olarak anılan Timur Selçuk, 50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdırdı. Sanat kariyerindeki 50. yılını 2018 yılında unutulmaz bir konser ile kutladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler