Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Saadet Özsırkıntı Açıklaması

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Saadet Özsırkıntı Açıklaması

Cem Yılmaz’dan Saadet Özsırkıntı açıklaması.Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ve Saadet Özsırkıntı arasında yeni bir aşk başladığı haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cem Yılmaz konu ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz’dan Yanıt Gecikmedi

Son olarak Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz’ın adı bu kez O Ses Türkiye’deki sunuculuğu ile tanınan Saadet Özsırkıntı ile anılmaya başlandı.

27 Ekim’de Zorlu PSM’de sahne alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, şovu sonrasında kulisinde “O Ses Türkiye”deki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı’yı ağırladığı ve Özsırkıntı’yla yakından ilgilenen Cem Yılmaz, sempatikliğiyle güzel sunucunun telefon numarasını kapmayı başarmış. İyi anlaşan ve aralarında bir yakınlaşma olan ikilinin, en yakın zamanda yemek yemek için sözleşmiştiği iddia edilmişti.

Cem Yılmaz İle Saadet Özsırkıntı Şaşırtan Yakınlaşma

Saadet Özsırkıntı Cem Yılmaz ile aralarında çıkan aşk dedikoduları ile ilgili;

“Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru… Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır…” ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz’dan ise aşk dedikodularına yönelik cevap gecikmedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu ve benzeri ‘aşk’ haberleri dedikleri şeyi, 2 gün sonra ‘büyük aşk bitti’ diye verme var bir de… Bitene kadar mücadeleye devam” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler