Ana SayfaÜnlülerÜnlü Youtuber 'dan Takdir Edilecek Hareket

İlgili Postlar

Ünlü Youtuber ‘dan Takdir Edilecek Hareket

Ünlü Youtuber Merve Özkaynak’tan takdir edilecek hareket geldi. Youtube’da 2 milyon takipçisi bulunan Merve Özkaynak yaptığı iyilik hareketi ile gönülleri fethetti. Detaylar haberimizin devamında…

Merve Özkaynak Kimdir?

Youtuber Merve Özkaynak Kıyafetlerini Satışa Çıkardı

Youtube’da 2 milyon takipçisi bulunan fenomen Merve Özkaynak aralarında yabancı markalarında bulunduğu kıyafetlerini bir AVM’de satışa çıkardı. Satıştan elde ettiği tüm geliri AFAD, Kızılay ve AKUT’a bağışlanacağını duyurdu.

İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından bir çok insan depremzedelere yardım için bağışta bulunuyor. Ünlü fenomen Merve Özkaynak’tan da yardım hareketi geldi.

danla bilic izmir’deki depremde evsiz kalan hayvanlara sahip çıktı!…

Ünlü Youtuber İzmir depremi için gardrobundaki kıyafetlerini satışa çıkardığı haberini sosyal medya hesabından  video yayınlayarak duyurdu. Özkaynak; “Sizinle beni müthiş bir şekilde heyecanlandıran bir haberi paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz ki İzmir’deki deprem sonrası kendime gelemiyor ve ‘bir şeyler yapmam lazım’ hissi beni bir türlü beni bırakmıyordu. Şuan da gördüğünüz bu mağaza 10 gün boyunca bana ait. 5-10 Kasım tarihleri arasında bu mağazada satılacak bütün ürünlerin gelirinin tamamı AKUT, AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler