Ana SayfaDizilerBerk Oktay Yasak Elma Kadrosunda!

İlgili Postlar

Berk Oktay Yasak Elma Kadrosunda!

Berk Oktay Yasak Elma dizisinin kadrosunda. Son olarak Savaşçı dizisinde ‘Yüzbaşı Kaan Bozok’ karakterine hayat veren Berk Oktay Savaşçı dizisinden ayrılarak Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay Yasak Elma Dizisinde!

Savaşçı dizisi 99. bölümünün ardından ekrana ara vermişti. Dizinin devam edip etmeyeceği henüz netleşmemişken, başrol oyuncusu Berk Oktay diziden ayrıldığını duyurdu. Berk Oktay’ın yeni dizisi aynı kanalda yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisi oldu.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı Yasak Elma’nın kadrosuna katılan Berk Oktay, ‘Çağatay’ karakterini canlandıracak.

Yasak Elma 84. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’a Bir Tek Kaya Destek Çıkıyor!

Berk Oktay Savaşçı dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. İşte o paylaşım;

“Herkese merhabalar. 99 bölüm boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş, çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm Savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım. Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle ‘kol kırılır, yen içinde kalır’ prensibimde saklı kalacaktır.”

Yasak Elma dizisinin yapımcısı Medyapım da Berk Oktay’ın dizinin kadrosuna dahil edildiğini şu sözlerle duyurdu: “Size güzel bir haberimiz var. Berk Oktay Yasak Elma kadrosunda. Çağatay ile tanışmaya hazır mısınız?”

Talat Bulut Yasak Elma’ya Veda Etti

Taciz iddiaları ile de gündeme gelen Talat Bulut geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisine veda etti. Oyuncu Talat Bulut’un son sahne çekimi sonrası yapımcı Fatih Aksoy, bir veda konuşması yaptı. Aksoy konuşmasında “Yasak Elma için anlaştığımız ilk oyuncuydu. 85 bölüm boyunca çok iyi bir oyuncu ve iyi bir insanla çalıştık. Onunla çalışmaktan çok büyük mutluluk duydum. İnşallah yeniden çalışırız” dedi. Sosyal medya hesabından o anlara ilişkin paylaşımlar yapan Talat Bulut da “Veda… Fatih Aksoy’un bana vedası. Eğlenceli ama hüznü bende saklı unutulmaz anlar…” ifadelerini kullandı.

Talat Bulut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler