Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan Saadet Özsırkıntı Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Saadet Özsırkıntı Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

Ekim ayının sonlarına doğru yaklaşık yedi aydır birlikte olduğu Cem Yılmaz’la yollarını ayıran Serenay Sarıkaya ayrılık hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Son günlerde Yılmaz’ın Saadet Özsırkıntı ile anılması ise gündeme bomba gibi düştü. Daha fazla sessiz kalamayan Serenay Sarıkaya’dan Sadeet Özsırkıntı hakkında bomba gibi açıklamalar geldi. İşte Serenay Sarıkaya’nın o açıklaması;

Cem Yılmaz Sessiz Kalmayı Tercih Etti

Ayrılık haberi gündeme bomba gibi düşerken Serenay Sarıkaya’nın ağzını bıçak açmadı.  Ayrılığın arından Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Görüntülenmekten rahatsız olan Yılmaz, ayrılığın sebebini soran gazetecilere cevap vermeyerek, aracına bindi.

Cem Yılmaz’la Ayrılan Serenay Sarıkaya’nın Sağlık Durumu Korkuttu…

Cem Yılmaz’dan İlk Açıklama Geldi

“O Ses Türkiye”deki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı’nın Cem Yılmaz‘la yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. İddaiların artmasıyla Cem Yılmaz “Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru… Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır…” açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Saadet Özsırkıntı Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde Saadet Özsırkıntı ile anılmaya başlayan Cem Yılmaz başta iddialar karşısında sessizliğini korusa da Özsırkıntı’nın Serenay Sarıkaya‘yı takipten çıkması kafaları karıştırmıştı. Dün akşam bir restorandan çıkarken objektiflere yakalanan Sarıkaya ise muhabirlerin ısrarlı soruları karşısında “Ben kendisini zaten takip etmiyordum. Hepinize kolay gelsin” dedi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler