Ana SayfaDedikoduKubilay Aka ve Beyza Güneş Cephesinde Yeni Gelişme

İlgili Postlar

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Cephesinde Yeni Gelişme

Geçtiğimiz sene Miray Daner’i Hilal Altınbilek’le aldatan Kubilay Aka’nın Daner’i iki kez aldattığı öğrenilmişti. Bu senenin başında olay hakkında açıklama yapan Beyza Güneş, Aka’nın kendisine gönderdiği mesajları yayımlayarak gerçeği gün yüzüne çıkarmıştı. Beyza Güneş’i kişisel veri ihlalinden dava eden Kubilay Aka ve Beyza Güneş cephesinde yeni gelişme yaşandı.

Mesajlar İfşa Oldu

Ocak ayında  “2.Sayfa” programında Kubilay Aka, Miray Daneri İzmir’de 25 yaşındaki bir üniversite öğrencisiyle aldattığı ortaya atılmıştı. Beyza Güneş, Kubilay Aka’nın kendisine gönderdiği mesajları yayımlayarak ihaneti ortaya çıkarmıştı. Olayın büyümesinin ardından Güneş “Birkaç gündür süren olaylarla ilgili şu an açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği için ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Birçok sayfa bu konuyla ilgili haber yapıyor. Bir ise on söyleniyor orası ayrı konu. Kubilay Aka’nın dediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orada da hesaplaşırız. Konuyla ilgili şu an sessizliğimi koruyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Kubilay Aka’ya Tepki Yağdı

Mesajların yayımlanmasının ardından programa konuk olan Kubilay Aka “Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi. Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.” açıklamasını yapmış ve ünlü oyuncunun bu sözleri sosyal medyada hem eleştiri, hem alay konusu olmuştu.

Kubilay Aka Kimdir?

Kubilay Aka ve Beyza Güneş Cephesinde Yeni Gelişme

Beyza Güneş’i dava eden ve birkaç ay önce Miray Daner‘le yeniden bir araya gelen Kubilay Aka’nın tebligata rağmen ifade vermeye gitmemesi üzerine savcılık, Aka hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti. Sulh Ceza Hakimliği ünlü oyuncu hakkında yakalama kararı çıkarttı. Ünlü oyuncu yakalandığı anda ifade vermeye götürülecek.

Miray Daner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler