Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Flaş Murat Özdemir Açıklaması!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Flaş Murat Özdemir Açıklaması!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bu hafta Türkiye gündeminde, papağanına yaptığı eziyet videosuyla bomba etkisi yaratan Murat Özdemir hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu, detaylar Haberimizde..

Yeşim Salkım’da Acun Ilıcalı’ya Şok Gönderme!

Acun Ilıcalı’dan Son Dakika Murat Özdemir Açıklaması Geldi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kızı Melisa ile Etiler  Akmerkez Avm’de magazin muhabirlerince görüntülendi. Ünlü sunucu Ilıcalı, bu hafta işkence videosuyla ses getiren Murat Özdemir hakkında çarpıcı açıklamalar bulundu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Ilıcalı: “İçim Parçalandı. Ben de Bir Hayvanseverim.”

Acun Ilıcalı; “Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Acun Ilıcalı: “Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var.”

Acun Ilıcalı; “Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir Tv kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor. Yapım şirketi ‘Reyting için tuttu’ denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovmuş.”

Acun Ilıcalı: “Adamın bu Kadar Psikopat Olması Tahmin Edemedim”

“Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum herhalde…”

Murat Özdemir’in Skandal Videosuna Acun Ilıcalı Yorumu!

Acun Ilıcalı: “Hiçbir Zaman Reytingi Bazı Değerler Önünde Tutmadık. “

Psikopat Murat Özdemir’in “Beni Survivor’a almadılar ondan bunalıma girdim” ifadesindeki cümlelerini hakkında ise Acun Ilıcalı, “Survivor’a katılması hiçbir zaman konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alıştık. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık. ” ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

Acun Ilıcalı ile ilgili görsel sonucu

Acun Ilıcalı’nın Şok Olay Hakkındaki İlk Yorumu;

Olayın patlak verdiği ilk gece de Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da sessiz kalmayıp Twitter ve Instagram hesaplarından yaptığı paylaşımlarla açıklama yaparak, “Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler