Ana SayfaÜnlülerCanan Hoşgör, Selen Görgüzel Alkan’ın Sunduğu Hayat Akarken’e Konuk Oldu!

İlgili Postlar

Canan Hoşgör, Selen Görgüzel Alkan’ın Sunduğu Hayat Akarken’e Konuk Oldu!

Selen Görgüzel Alkan’ın üstlendiği Hayat Akarken, programı ile birçok ünlü ismi ağırlıyor. Sunuculuğunu Selen Görgüzel Alkan’ın üstlendiği Hayat Akarken’in programı hafta içi her sabah saat 11.30’da teve2’de ekranda yerini alıyor. Astrolijiden sağlığa, spordan güzelliğe her konunun konuşulduğu programda Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör konuk oldu.

Kahvesine ilaç atılıp parası çalınan Canan Hoşgör, yaşadıklarını anlattı!

Hayat Akarken’in programı hafta içi her sabah saat 11.30’da teve2’de yer alıyor!

Selen Görgüzel Alkan’ın üstlendiği Hayat Akarken’in programı hafta içi her sabah saat 11.30’da teve2’de yer alıyor! Canan Hoşgör, 1989 yılında Hamdi Alkan ile evlenmişti. Ünlü çiftin bu evliliklerinden Zeynep Alkan ismini verdikleri bir kızları dünyaya geldi. Çift, 1999 yılında boşandı. Tekrar bir araya gelmeye karar veren usta oyuncu Canan Hoşgör ve Hamdi Alkan, 2006 yılında tekrar evlendi. Bu evliliklerinden de Ayşe Alkan isimli kızları dünyaya geldi. Ancak ünlü çift 2012 yılında tekrar boşanmışlardı.

Selen Görgüzel kimdir?

Canan Hoşgör kimdir?

Canan Hoşgör, “O güne kadar bir antipatim vardı sonuçta tanımıyordum, eski kocamın yeni karısı…

Programda arkadaşlıklarının birçok insana örnek olması gerektiğine vurgu yapan ve çocuklarının düzgün bir ortamda yetişmesi için çabaladıklarını anlatan ikili, tanışma hikayelerini de programda yer verdiler. Selen Görgüzel Alkan’ın, kızları Ayşe’nin doğum gününe Canan Hoşgör’ü de çağırması ile tanışan ikili programda tanışma hikayelerini anlattı. Selen Görgüzel Alkan’ın “O güne kadar bana sinir oluyor muydun?” sorusuna Canan Hoşgör, “O güne kadar bir antipatim vardı sonuçta tanımıyordum, eski kocamın yeni karısı. Davet ilk geldiğinde reddettim. Sonra çocuklarla konuştuğumda onlar gelsen ne güzel olur deyince, evet dedim yani çocuklar bunu istiyorsa ne olacak ki onların mutluluğu her şeyden önemli dedim ve gittim.” şeklinde cevapladı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler