Ana SayfaKimdirÖzge Uzun Kimdir

İlgili Postlar

Özge Uzun Kimdir

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan başarılı sunucu Özge Uzun Kimdir? Ünlü sunucu hakkında merak edilen her şey Özge Uzun Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Özge Uzun Aslen Nereli? Özge Uzun Şuan Kaç Yaşında? Özge Uzun Hangi Burç?

Aslen Ankaralı olan başarılı sunucu Özge Uzun şuanda 39 yaşındadır Özge Uzunun burcu ise Oğlaktır.

Özge Uzun Kimdir?

22 Ocak 1979 yılında dünyaya gelen Özge Uzun Aslen Ankaralıdır. 1993 yılında Radyo Vizyon’da çalışan Erhan Konuk aracılığı ile yayın hayatına giren Uzun, O yıllarda TRT kanalında çalışan spikerlerin yardımıyla sektöre ait bir çok bilgi edinerek kendini geliştirdi. Kariyerine ilk olarak Alem Fm’de adım atan Özge Uzun, ardından NTV kanalında seslendirme işine girdi. Sonrasında ise Özge Uzun Tv haberciliği eğitimini alarak habercilik sektörüne geçiş yaptı. Uzun bir süre NTV ekranlarında yer alan ünlü sunucu Özge Uzun, FOX Tv ve CNN Türk gibi kanallarda da spikerlik görevini üstlendi.

Kanaltürk ekranlarında 2012 yılında sabah programı sunuculuğu yapan Özge Uzun, uzun bir süre zarfında Tv8 kanalında Haftasonu sabah kuşağı programı olan Erken Baskı’nın sunuculuğunu yaptı, 2015 yılında ise TRT Haber kanalına geçiş yaptı 2004 yılında Volkan Üst ile dünya evine giren Özge Uzun’un Dağhan ile Ömür Siva adında 2 çocuğu var.

2015 yılında eşi Volkan Üst ile yollarını ayıran ancak yeniden barışan Özge Uzun, televizyon yapımcısı ve iletişim uzmanı Volkan Üst’le 2017 yılında  ikinci kez dünya evine girdi. Geçtiğimiz günlerde ise ünlü sunucunun eşi kalp krizi geçirerek ölümden döndü.

Özge Uzun

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler