Ana SayfaDizilerTV8 de dizi yarışına ortak olacak! Yeni sezonda yeni diziler geliyor!

İlgili Postlar

TV8 de dizi yarışına ortak olacak! Yeni sezonda yeni diziler geliyor!

Yarışma programları izlenme rekorları kıran TV8 kanalı da dizi yayınlamaya karar verdi. Son zamanlarda dizilerin birbiriyle yaptığı yarışa, TV8 de dahil oluyor. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8, önümüzdeki sezon yeni dizilerle geliyor. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı borçlarını yapılandırmak istiyor!

Acun Ilıcalı yeni sezona dizilerle geliyor

Televizyon ekranlarında son zamanlarda diziler birbirleriyle çetin bir mücadele içinde. Özellikle bu sezon birçok dizi büyük umutlarla başlamasına rağmen, reyting kurbanı olup yayın hayatına veda ediyor. Diziler bir bir final yaparken, kıra kırana geçen reyting yarışına yeni dizilerle yeni bir isim daha dahil oluyor. Yarışma programları ile adından söz ettiren TV8 kanalı, yeni sezonda yeni dizilerle geliyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

TV8’den yeni diziler

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalı, özellikle Survivor ve Yemekteyiz yarışmaları ile iddialı gidiyor. Ancak, yeni sezonda yeni dizilerle de ekranda yer almak istiyor.

Konu hakkında Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan bir yazı kaleme aldı. Doğan, yazısında TV8’in yeni bombası hakkında detaylar verdi ve yorumladı.

İşte Oya Doğan’ı o yazısı:

TV8 diziler yapıyor

Ezcümle; yeni sezona devam edecek çok dizi var. Kanallar rahat görünüyor ama reyting aslanın midesinde, her an her şey değişebilir. O nedenle bomba gibi hazırlanmaları şart. Bir de bu düzene şimdi TV8 ekleniyor.

Yeni sezonda diziler yapmaya hazırlanan kanal başta biraz zorlansa bile eğer bu kararın arkasında durur, çabuk pes etmez ve iyi projeler sunarsa uzun vadede karşılığını alacaktır.

İzleyici TV8’de dizi izlemeye alışık değil! O nedenle TV8’in gelecek sezon en çok ihtiyacı olan şey sabır olacak. Mayıs ayı gelirken ekranda yeniden kartlar dağıtılıyor. Bakalım, eylül ayına en iyi hangi kanal hazırlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler