Ana SayfaDizilerJet Sosyete'de Gizem’in Evli Olmadığı Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Jet Sosyete’de Gizem’in Evli Olmadığı Ortaya Çıkıyor!

Star TV ekranlarının büyük ilgiyle izlenen Jet Sosyete dizisinin tanıtımı yayınlandı. Gizem, nüfusta Cengiz ile evli görünmedikleri için strese giriyor ve evlenip düğün yapmak için ısrarcı oluyor. Jet Sosyete dizisi bu bölümünde izleyenlere güzel bir gece geçirmeye hazırlanıyor.

Sosyete’de Gizem’in Evli Olmadığı Ortaya Çıkıyor!

Dönemin komedi dizilerinden biri olan Jet Sosyete, tüm hızıyla devam ediyor. Jet Sosyete’nin yeni bölümünde de kahkaha tufanı var. Gizem, nüfusta Cengiz ile evli görünmedikleri için strese giriyor ve evlenip düğün yapmak için ısrarcı oluyor.

Jet Sosyete Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Yaşar’ın fenomen olup olmayacağı merak konusu. Bu arada Tony ve Pelin’e devamlı gelen hediyeleri kıskanan Yaşar, kendisine sosyal medya fenomeni olursa ona da hediye geleceğini sandığı için sosyal medya fenomeni olmaya karar veriyor.

Sabah yürüyüşünde düşerek kafasını çarpan Cengiz Bey’in davranışları değişiyor. Hiç olmadığı kadar eli açık, anlayışlı ve insan sevgisi ile dolu bir insana dönüşen Cengiz Bey ‘in kafa karışıklığı alışılmadık kararlar vermesine neden olmakla beraber etrafındakileri de şaşkına uğratıyor. İfade uzmanı mesleğin anlamından pek haberdar olmayan Gizem ve Safiye, bu işe girmeye karar veriyor. Gündüz’ün alacaklıları fidye için Alara’yı kaçırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler