Ana SayfaDizilerTehlikeli Karım ekrana veda etmeye hazırlanıyor?

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım ekrana veda etmeye hazırlanıyor?

Show TV ekranlarda yeni sezon dizilerinden olan  “Tehlikeli Karım” adlı dizi izleyiciler tarafından beklenilen ilgiyi görmedi. Peki dizinin gidişatı nasıl olacak? yoksa ekrana veda eden diziler arasına mı girecek? Detaylar haberimizde…

Tehlikeli Karım Oyuncu Kadrosu

“Tehlikeli Karım” Dizisinde Reytingler kötü!

“Tehlikeli Karım” dizi oyuncularından Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir başarılı performanslarıyla karşımıza çıkmıştı. “Tehlikeli Karım” dizisi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini anlatıyor. Aldatılan bir kadın için  ayrılmak mı? affetmiş görünmek mi?  görmezden gelmek mi daha zor?  Değişimin ardından bir kadının, bir erkeğin ve çevredeki insanların şaşırtıcı bir biçimde nelere sebep olabileceğini ele alan bir dizi. İlk bölüm itibariyle birçok izleyici tarafından övgüleri toplamayı başaran dizinin ilerleyen bölümlerdeki reytingi merak ediliyordu. Dizi hakkında sosyal medyada beğeni dolu övgüler alsa da reytingler hiç de parlak gözükmüyor.

Dizide Final Sesleri Yükseldi!

Şu sıralar dizi ile ilgili 6. bölümden sonra biteceği konuşuluyor. Gerçekten böyle mi olmalı peki? Sosyal medya da bu kadar övgü alan dizi, peki neden reyting kurbanı oldu? İlk başlarda yüksek olan reyting oranları şimdiler de arar oldular. “Tehlikeli Karım” dizisinin 25 bölüm olacağı ve 25 bölüm sonra biteceği konuşuluyordu, fakat şimdi biteceği konuşuluyor. Sosyal medyada dizi ile ilgili, reyting içinde kaybolduğumuz sürece kaliteli bulduğumuz dizileri erkenden kaybediyoruz diyerek, dizinin izleyicileri konu ile ilgili üzüntülerini belli ediyorlar. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler