Ana SayfaÜnlülerÜnlü Sunucu Buse Varol' u Suçladı " Anlayıştan Uzaksın... "

İlgili Postlar

Ünlü Sunucu Buse Varol’ u Suçladı ” Anlayıştan Uzaksın… “

Televizyon programlarının dobra sunucularının başında gelen Bircan Bali, bugün yorumculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz’ da öyle bir açıklama yaptıki, sanki herkesin bildiği doğruların yönü birden değişti. Bali, Alişan ve Buse Varol çiftinin son dönemlerde yaşadıkları kriz ile ilgili tüm tavrımı değiştirdiğini açıkladı. “Ayrılacaklar büyük ihtimalle ama” diyen ünlü sunucu çarpıcı açıklamalarına devam etti. İşte Detaylar…

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Ünlü Sunucu Buse Varol’ u Suçladı ” Anlayıştan Uzaksın… “

Sunucu Bircan Bali, “Duyduklarımdan sonra trafiğim değişti” dedi ve imalı açıklamarına devam etti. Şarkıcı Alişan ile 2 çocuğunun annesi Buse Varol‘un boşanacakları iddia edilmiş, ikili her ne kadar önceki gün oğullarının doğum günü partisinde beraber poz verse de ikili arasındaki sorunların çözülmediği belirtilmişti.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin ekibi konuyu masaya yatırdı ve yorumcu Bircan Bali ünlü türkücünün eşi Buse Varol’u artık suçlayıcı söylevleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun tüm tavrını aslında empatiden uzak olarak bulan Bali, ses getirecek olan açıklamasında “Ayrılacaklar büyük ihtimalle ama” ifadeleriyle devam etti…

“Duyduklarımdan Sonra…. “

“Bazı detayları öğrenince Buse’nin çok büyük tepkiler verdiğini düşünmeye başladım. Anlayıştan uzak sanırım ben Alişan’ ı bilirim. Empatiden uzak… Alişan iyi bir eş, biraz Buse’nin anlayışlı olması gerekir. Bir detay daha vereyim; Buse zaten sürekli alyans takan biri değil. Kendi zaten her zaman alyans takan biri değilim demeli. Niye bunu yaptığını anlamıyorum. O menajerin bence hayatından biraz uzaklaşsın.”

“Pasta Krizi Doğru…”

Ünlü yorumcu, açıklamalarının devamında gerçek konunun ailelerle ilgili olmadığınıda belirterek “Pasta krizi doğru. Buse büyük tepki veriyor ve dediğini yaptırıyor” dedi.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Bircan Bali “Huzur Kaçıracak Bir Şey Söylemek İstemiyorum…”

“Duyduklarımdan sonra trafiğim değişti” diyen Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in ısrarına rağmen detay vermeyerek “Dönerim, bu evlilik devam ederken huzur kaçıracak bir şey söylemek istemiyorum. Buse’nin olmaması gereken tepkileri var. Buse açıklasın!” şeklinde bomba niteliğinde yorumlarda bulundu.

Bircan Bali Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler