Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!...Yoğun Bakımda Olan Arif Şentürk Yaşama Veda Etti...

İlgili Postlar

Son Dakika!…Yoğun Bakımda Olan Arif Şentürk Yaşama Veda Etti…

81 yaşındaki usta sanatçı Arif Şentürk, solunum sorunu olduğu için pazar günü hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakım ünitesinde  tedavisi devam ederken, hayati riskinin de olmadığı biliniyordu. Ünlü sanatçı bugün hayata veda etti.

Usta Sanatçı Arif Şentürk’ den Hayranlarını Üzecek Haber!…

Son Dakika!…Yoğun Bakımda Olan Arif Şentürk Yaşama Veda Etti…

Seslendirdiği Rumeli yöresine ait eserleriyle hayranlarının gönlünde taht kuran usta müzik adamı Arif Şentürk, kaldığı hastanede 81 yaşında hayata gözlerini kapadı.

Arif Şentürk Kimdir?

Sanatçı Arif Şentürk, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayata veda etti…

Onur Akay, “Durumu Çok Ağır ” Demişti…

Arif Şentürk için dua isteyen Onur Akay, “Rumeli türkülerinin ünlü ismi Arif Şentürk, maalesef yoğun bakımda ve durumu çok ağır. Arif ağabey, 2018 yılının Kasım ayında bypass ve mvr kapağı tamiri operasyonları geçirmişti. Uzun süre hastanede tedavi gören Şentürk, kendini tam anlamıyla toplayamamış ve sahnelere bir süre ara vermişti. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında ise yine Rumeli türkülerinin tanınmış ismi Ramazan Günay’la el ele sahneye çıkmış ve Günay’ın sahnede kalp krizi geçirip vefat etmesi, Şentürk’ü derinden yaralamıştı. Ben kendisi ile telefonda konuştuğumda çok etkilendiğini söylemişti. Değerli sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler