Ana SayfaÜnlülerSunucu Bircan Bali' den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı...

İlgili Postlar

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Şarkıcı Alişan ile 2 çocuğunun annesi Buse Varol‘un boşanacakları iddia edilmişti. İkili her ne kadar önceki gün oğullarının doğum günü partisinde beraber poz verse de ikili arasındaki sorunların çözülmediği belirtilmişti. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ise ikili arasındaki krizin Alişan’ın kızının doğum günündeki pastada gizli olduğunu öne sürdü. Minik Eliz’ in doğum günü pastasındaki o can acılı istek neydi? İşte çarpıcı Detaylarıyla Haberimiz…

Alişan ‘dan Ayrılık İddialarına Beklenen Cevap Geldi…

Sunucu Bircan Bali’ den Alişan Buse Varol Krizindeki Bomba İddia. Can Alıcı O Detay!

Türkiye magazin dünyasının en gözde çiftleri arasında gösterilen Alişan Buse Varol çifti, şu sıralar evliliklerindeki kriz ile gündemi bir hayli meşgul ediyor. Çiftin hem takipçileri hemde hayranları biran önce onları sarmaş dolaş görmek isterken, ünlü sunucu Bircan Bali tarafından öyle bir iddia ortaya atıldıki, duyduğumuzda inanamadık.

Alişan kimdir?

Buse Varol Kimdir?

Son olarak ha barıştılar ha barışacaklar die herkes sosyal medyaya kilitlendiği şu günlerde ünlü ikilinin oğulları Burak’ın doğum gününde çektirdiği kare çok konuşuldu. Güzel oyuncunun Alişan’ dan bir hayli uzak durması ise yürekleei dağladı.

Cesur Sunucu Bircal Bali Cesur İddiasını Patlattı!…

Olay magazin programı ‘Söylemezsem Olmaz’ ın canlı yayın başarılı sunucusu Bircal Bali, şok detay içeren o bilgisini ortaya koydu…Ünlü sunucuya göre ünlü türkücü Alişan, kızı Eliz’ in doğum gününde vefat eden abisi Selçuk Tektaş’ ın bir fotoğrafının üzerinde olduğu bir pasta talep etti. Oyuncu Buse Varol bu duruma karşı olarak “Kesinlikle olmaz, aile ile kutladığımız partide yapalım pastayı” dedi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Bu geri çevirmenin de evliliklerinde kopma noktasına geldiğini öne sürüdü…

“Aynı Evde Yaşıyoruz… Alişan İle Görüşüyoruz”

Oyuncu Buse Varol, Takvim haber ile yaptığı özel röportajda şu ifadeleri kullanmıştı; “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz. Yüzük ya da başka bir şey onlar gösterge değil. Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz.”

İşte Alişan ile Buse’nin Oğulları Burak’ ın Doğum Gününde Verdikleri Mesafeli O Poz;

Alişan ile Buse'nin Oğulları Burak' ın Doğum Gününde Verdikleri Mesafeli O Poz;
Alişan ile Buse’nin Oğulları Burak’ ın Doğum Gününde Verdikleri Mesafeli O Poz;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler