Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncunun İkiz Bebeği mi Oluyor?...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncunun İkiz Bebeği mi Oluyor?…

Ünlü Çiftlerin yoksa İkiz Bebeklerimi Oluyor?…Bu iddia ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’dan geldi. Müthiş iddianın Detayları Haberimizde…

Nurten Tatlıtuğ’un Torun Sevinci

Ünlü Oyuncunun İkiz Bebeği mi Oluyor?…

2016 yılında evlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde 44 yaşındaki Başak Dizer Tatlıtuğ’ un 3 aylık hamile olduğu ileri sürülmüştü. Hakkında çıkan hamilelik iddiası için açıklama yapan Başak Dizer, “Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” demişti. Kısa süre sonra ise Kıvanç Tatlıtuğ konu ile ilgili basın mensuplarına konuşmuş ve “Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin” ifadelerini kullanmıştı.

Yoksa Kız Bebekleri mi Oluyor?

Usta gazeteci Bilal Özcan’ın canlı yayınına katılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, hem Kıvanç Tatlıtuğ’un hem de Kenan İmirzalıoğlu’nun bebeği ile ilgili açıklama yaptı. Onur Akay, Tatlıtuğ ve Dizer çiftinin ikiz kız bebekleri olacağını iddia etti.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer kimdir?

İşte İmirzalıoğlu Ve Kobal Çiftinin Bebeklerinin Cinsiyeti!…

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti ise ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Önceki gün Emirgan’da objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen muhabirlere, “Bebeğin cinsiyeti henüz belli değil” açıklamasını yapmıştı. Ancak ünlü sanatçı Onur Akay ise İmirzalıoğlu ve Kobal çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğunu ve erkek bebek beklediklerini açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler