Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen' den Çarpıcı Açıklamalar "Hayatımda Yeni Ünlülerim Var"

İlgili Postlar

Gülben Ergen’ den Çarpıcı Açıklamalar “Hayatımda Yeni Ünlülerim Var”

Sunucu Seyhan Erdağ’ la Süper Pazar’ ın bu haftaki özel konuğu ünlü şarkıcı Gülben Ergen‘ di. Gülben Ergen, “Hayatımda yeni ünlülerim var, magazin dünyam değişti.” dedi. İşte programın öne çıkan satır başları…

Flaş Haber.. Babasını Kaybeden Yeşim Salkım’ a Gülben Ergen’ den Zeytin Dalı…

Gülben Ergen’ den Çarpıcı Açıklamalar “Hayatımda Yeni Ünlülerim Var”…

Son dönemde Kendi adını taşıyan sabun, fırça ve tonic ile kozmetik sektörüne giren ve ürün reklamlarında da annesi Gülser hanımı oynatan Gülben Ergen’ in annesinin reklamlarda oynamasını çocuklarının da çok istediğini belirtirken; Gülser Hanımın ücret almadığını kendisine ürün hediye ettiklerini de kahkahalar atarak açıkladı.

Gülben Ergen: “Son Noktaya Kadar Bekleyeceğim”

Estetik konusunda büyük konuşmak istemediği söyleyen Gülben Ergen, “yaşım ve zamanım geldiği zaman ben de yaptıracağım ama kasabildiğim yere kadar kasacağım en son noktada ben de yaptırabilirim çünkü benim mesleğim güzel olmayı gerektiriyor” dedi…

Yeni Okulunun Adı Doğan Cüceloğlu Olacak…

Çocuklar Gülsün diye derneğinin kurucusu ve başkanı olan Gülben Ergen yakın zamanda 41. Anaokullarını açacaklarını ve okulun adının geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun adını taşıyacağını açıkladı.

En Çok Ergenlikten Korkuyorum, Kayınvalideliğe de Hazır Değilim…

Çocuklarıyla olan ilişkisinde dost arkadaş ama en çok anne olduğunu belirten Ergen, Ergenlikten çok korktuğunu, ergenlik için provası olmadığını belirtti. Ergenliğe de kayınvalideliğe de hazır olmadığını esprili bir dille anlatan sanatçı gelinini kıskanmamak için kendisini tedavi edeceğini söyledi.

“Hayatımda Yeni Ünlülerim Var, Magazin Dünyam Değişti”

Çocuklar sayesinde futbola da oldukça hakim olan Gülben Ergen; “Messi, Ronaldo onların hayatları, transferleri, çocukları sayesinde hayatındaki magazinin ve ünlülerin artık bunlar olduğunu anlattı.

Röportajın Tamamını Aşağıdaki Linkten İzleyebilirsiniz;

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler