Ana SayfaÜnlülerNurten Tatlıtuğ'un Torun Sevinci

İlgili Postlar

Nurten Tatlıtuğ’un Torun Sevinci

2016 senesinde dünya evine giren Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz gün mutlu haberi sevenleriyle paylaştı. Başak Dizer’in aileye yeni bir üyenin katılacağını haber vermesi üzerine ilk yorum Kıvanç Tatlıtuğ’nun annesi Nurten Tatlıtuğ’dan geldi. Nurten Tatlıtuğ’un torun sevinci yüzleri gülümsetti. İşte detaylar;

Başak Dizer 3 Aylık Hamile

2016 yılında Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde, yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle ünlü oyuncu ile dünya evine giren Başak Dizer’in hamile olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada hızla yayınlan bu haberi Başak Dizer sonunda doğrulandı.

Başak Dizer’in hamile olduğu yönünde çıkan haberler bir süredir magazin gündeminde ilk sıradaydı. Daha önce de hamile olduğu haberleri ile gündeme gelen Başak Dizer’den bu kez herkesi sevindiren bir açıklama geldi.

Başak Dizer ‘den Hamilelik Açıklaması

Başak Dizer, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla iddiaları doğruladı. Ünlü stilist,”Evet doğru, çok teşekkürler. Çok heyecanlı ve mutluyuz” dedi.

Nurten Tatlıtuğ’un Torun Sevinci

Başak Dizer’in mutlu haberi doğrulamasının ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ dün magazin programına telefonla bağlandı. Ailenin yeni üyesini heyecanla beklediklerini dile getiren Nurten Tatlıtuğ şu açıklamayı yaptı;

“Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’In bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.”

Başak Dizer kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler