Ana SayfaÜnlülerİlayda Alişan: Çift Sayı Takıntım Var

İlgili Postlar

İlayda Alişan: Çift Sayı Takıntım Var

Yeni bir projeye başlamak üzere olan İlayda Alişan geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden İlayda Alişan “Çift sayı takıntım var.” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü Ayrıldı Mı?

Aynı yerlerden paylaşım yapan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü çok uzun zamandır yan yana bir paylaşım yapmıyor. Birbirlerinin fotoğraflarına da yorum yapmayı bırakan ikilinin paylaştıkları fotoğrafları kaldırmış olamaları da gözlerden kaçmadı. Ayrıldıkları konuşulan Tütüncü ve Alişan’ın birbirlerini takipten çıkmaları da iddiaları iyice güçlendirmişti ki konuyla ilgili açıklama Alişan’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde objtektiflere yakalanan İlayda Alişan şuanda yoğun bir set temposunda olduğunu söyleyerek ilişkisi hakkında sorulan soruları “Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum.” sözleriyle yanıtladı.

Serkay Tütüncü Kimdir?

“Doğallığı Seven Biriyim”

Yeni bir projeyi incelediğini açıklayan İlayda Alişan “Okuduğum bir proje var, onu bekliyorum. Biraz da dinleniyorum şimdilerde.” dedi.

Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan ‘dan Aşk Pozu
Makyajsız, doğal haliyle poz veren Alişan, “Doğallığı seven biriyim” dedi. Oyuncu, yıllar öncesine ait fotoğrafının sosyal medyada gündem olmasıyla ilgili de konuştu: “15 yaşındaki halim o. 15 yaşında başladım sektöre.”

İlayda Alişan: Çift Sayı Takıntım Var

Hazal Kaya’nın batıl inançları olduğu ve sirkeli suyla yıkandığı ortaya çıkmıştı. İlayda Alişan, “Sizin de var mı buna benzer batıl inancınız?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Benim takıntılarım var. Çift sayı takıntım var mesela. Televizyon izlerken asla tek sayılı rakamlara basmam, genelde çift sayılı rakamlara basarım. Çocukluğumdan beri var bu bende.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler