Ana SayfaÜnlülerSerkay Tütüncü ile İlayda Alişan 'dan Aşk Pozu

İlgili Postlar

Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan ‘dan Aşk Pozu

“Masumiyet” dizisinin setinde tanışan ve bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Serkan Tütüncü ile İlayda Alişan ilişki iddialarını başta yalanlasalar da el ele yakalanmışlardı. İkiliden aşk pozu geldi. Detaylar haberimizin devamında…

İlayda Alişan’dan Serkay Tütüncü Açıklaması!

Son olarak ‘Masumiyet’ dizisindeki partneri Serkay Tütüncü’yle aşk yaşadığı iddiaları üzerine Alişan, Instagram’dan açıklama yaptı.

Oyuncu, “Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım bu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizdem de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum” diye yazdı.

Serkay Tütüncü Kimdir?

“Öyle Bir Yerde Değiliz”

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Serkay Tütüncü de “Siz de ‘Masumiyet’teki partnerin İlayda Alişan ile yakıştırıldınız” sorusuna “Evet ama öyle bir yerde değiliz. Bizim amacımız zaten hikayeye inandırmak.” yanıtını vermişti.

Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan El Ele Yakalandı!

Bütün o yalanlamalardan sonra ikili aşkları basın tarafından ortaya çıkarılan çiftler arasına girdi. Geçtiğimiz gün objektiflerden kaçamayan Serkay Tütüncü ve İlayda Şahin el ele görüntülendi.

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’den İlişki İtirafı

Masumiyet dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü’nün birlikteliği tam gaz devam ediyor. İlayda Alişan, geçtiğimiz günlerde City’s Nişantaşı’nda alışveriş turunda Snob Magazin objektiflerine takılmıştı. İlişkisi hakkında konuşan güzel oyuncu, “İlişkimiz daha çok yeni. Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Daha fazla soru sormayın” diyerek ricada bulundu.

Bu itirafın ardından ünlü çift aşklarını hayranlarından saklamayı bıraktı. Dün İlayda Alişan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, “Taş mı sektirsek ya?” notunu düştü. Serkay Tütüncü, anında şu esprili karşılığı verdi: “Kendini nasıl sektireceksin babycim?”

İlayda Alişan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler