Ana SayfaÜnlülerHakan Altun "Milyonlar İçinde Yüzdüğüm Yalandır"

İlgili Postlar

Hakan Altun “Milyonlar İçinde Yüzdüğüm Yalandır”

Geçtiğimiz aylarda Şarkılar Bizi Söyler programının çekimleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun bir süredir Bodrum’da tatil yapıyor. Altun sosyal medya hesabından özel hayatı ile ilgili açıklamada bulundu. Detaylar haberimizin devamında….

Hakan Altun kimdir?

Konser Vermeyeceğim Doğrudur

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Hakan Altun sosyal medya hesabından tatil fotoğrafını paylaştı. Teknede çektirdiği fotoğrafları paylaşan Altun, paylaşımının şu notu ekledi;

“Bodrum’da olduğum doğrudur! Sabahları erken kalktığım doğrudur! 14 kilo aldığım doğrudur! Yanımdaki güzel refakatçi Diva’nın benim değil, dostum Ediz’in olduğu doğrudur! En iyi tekne arkadaşının teknesidir’ sözü doğrudur! Her gün denize girdiğim doğrudur! Eylül ayına kadar konser veremeyeceğim doğrudur! Dünyalarımın olduğu milyonların içinde yüzdüğüm yalandır! ‘Hayatımda sadece doğruları söyleyip, başkalarının haklarını da koruyacağıma’ dair babama verdiğim sözü yerine getirdiğim doğrudur!”

Pazartesi günleri Kanal D ‘de ‘Şarkılar Bizi Söyler’ adlı müzik programının çekimi sırasında damar tıkanıklığı sebebiyle acilen hastaneye alınan ve tedavi altında olan usta sanatçı Hakan Altun sağlık durumu hakkında şu paylaşımı yapmıştı.

” Türk Halkına Teşekkürlerimi Sunarım…”

Sanatçı Hakan Altun yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Herkese merhabalar… 21 Nisan Çarşamba akşamı beyin damarlarımdan birinde oluşan tıkanıklık sebebiyle kaldırıldığım hastaneden şükürler olsun ki sağlıkla taburcu oldum. Bu süreçte bizi merak edip, arayan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, sevenlerimize ve dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım…”

“Allah Sağlık Çalışanlarını Hiçbir Zaman Başımızdan Eksik Etmesin”

…….Tüm hastane çalışanları ve personeline ilgileri, güler yüzleri ve enerjilerine sonsuz teşekkürler ederim. Allah sağlık çalışanlarını hiçbir zaman başımızdan eksik etmesin inşallah. Uzun bir süre daha dinlenmem gerekecek. Sağlıklı günlerde kavuşmak dileğiyle. Sevgi ve saygıyla kucaklıyorum hepinizi.”

Hakan Altun’un Durumu Hakkında Flaş Gelişme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler