Ana SayfaÜnlülerHadise 'den Manidar Paylaşım

İlgili Postlar

Hadise ‘den Manidar Paylaşım

Yaklaşık iki yıldır Kaan Yıldırım’la aşk yaşamasının ardından geçtiğimiz günlerde ayrılan Hadise ‘den manidar paylaşım geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Hadise Kimdir?

Dostça Ayrıldık

Hadise Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmış ilk açıklama ise Yıldırım’dan gelmişti. Yıldırım ayrılığı şu sözlerle duyurmuştu;

“Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler…”

Kaan Yıldırım’ın yaptığı açıklamanın ardından Hadise bir arkadaşına “Ne kadar tutkulu seversen, o kadar acı çekersin” yorumunda bulundu.

Hadise’nin yeni çıkan “Hay Hay” şarkısı da Kaan Yıldırım’a gönderme olarak yorumlanmıştı.

Hay Hay Şarkı Sözleri

Yok böyle bir acı varsa verin ilacı susayım
İçine içime dökülen gözyaşımı kurutayım
Çok canım acısa da giriliyor yeni yola hazırım
Geliyor gelmekte olan sanırım sona yakınım

Hay hay hadi ayıralım yolları bay bay
Nasıl unuturuz o günleri say say
Şimdi tamam ama sonrasında hep vay, ki ne vay!

İkimizde bir aşkla tutuştuk
O zamanlar özeldi
Ne değişti de her şeyi sustuk
Konuşulsa yeterdi
Bu hikayeyi en başa sarsak
Sonumuz değişir mi?
İyi geldi mi bize bunu yapmak
Nasıl böyle güzel mi?

Reklam Göndermesi

Demet Akalın ikilinin ayrılığına “Bu da şarkı öncesi!” yorumu ile Hadise’nin yeni şarkısının reklamını yaptığını ima etti.

Akalın, eşiyle arabada giderken Okan Kurt’a ” sende beni takipten çıksana yeni çıkacak şarkımın reklamını yapayım.” sözleriyle Hadise’ye gönderme yaptı.

Hadise Kaan Yıldırım’ın Adının Baş Harfini Koluna Kazıdı

Hadise geçtiğimiz sevgililer gününde Instagram hesabından dünyaca ünlü bir markanın kıyafetleri ile yeni pozlarını paylaştı. Hayranlarından büyük ilgi gören fotoğraflarındaki bir detay ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Şarkıcı Hadise’nin oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile baş harflerini bileğine dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

Kaan Yıldırım ‘Hadise’ Sessizliğini Bozdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler