Ana SayfaÜnlülerKerem Bürsin "Maço Değilim ama Geçmişte Hatalarım Oldu"

İlgili Postlar

Kerem Bürsin “Maço Değilim ama Geçmişte Hatalarım Oldu”

Bir süredir rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin Haber Global’de yayınlanan Hikayede Kalmasın programına konuk oldu. Bürsin “Bence maço değilim. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Geçmişte hatalarım oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Hande Erçel ve Kerem Bürsin El Ele

Hande ile Olduğum için Şanslıyım

Haber Global’de yayınlanan Hikayede Kalmasın programına konuk olan Bürsin Hande Erçel ile olan ilişkisi hakkında  “Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani ‘Ne zaman?’ diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, ‘Allah Allah, acaba?’ dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım” diye konuştu.

Politikama Maçoluk Uymuyor

Bürsin kendisine sorulan “Maço musunuz? Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız?” sorularına  “Bence maço değilim. Politikama maçoluk uymuyor. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Hiç ‘Geçmişte karışmadım’ diyemem. Bu olayı da hata olarak görüyorum. Hatalarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı ama ‘Ya bunu mu giyeceksin!’ dediğim oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm” şeklinde yanıt verdi.

Kerem Bursin Canlı Yayında Küfür Etti!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolü oldukları Sen Çal Kapımı dizisinin sezon finali yapmasıyla birlikte Maldivler tatiline gitmiş dönüşte ise el ele yakalanmışlardı. Kerem Bürsin ise paylaştığı Maldivler fotoğrafıyla aşkını ilan etmişti. İkili, aşklarına dolu dizgin ederken sık sık da birlikte paylaşım yapmayı da ihmal etmiyorlar.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Son olarak çekim sonrası Instagram’dan canlı yayın yapan ünlü çift, sosyal medyada gündem oldu. Çok yorulduklarını belirten Kerem Bürsin küfredince Hande Erçel “Neden küfredip duruyorsun, pardon” diyerek izleyicilerden özür diledi.

Hande Erçel’den Kerem Bursin İtirafı

Özel hayatı hakkında konuşan Erçel, “Kerem ile ilişkimiz güzel gidiyor. Hayalini kurduğumuz gibi bir tatil yaptık. Keyifli ve dinlendirici geçti. Şimdi işimize odaklandık” açıklamasında bulundu.

Hande Erçel kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler