Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAsya Gashi Aldatılınca Delirdi!

İlgili Postlar

Asya Gashi Aldatılınca Delirdi!

Kosova’nın Lady Gaga’sı olarak bilinen, Los Angeles’ta yaşamaya başlayan Asya Gashi Uyumadım adlı yeni şarkısına Selim Akar Yönetmenliğinde Dünya’da ve Türkiye’de bir ilke imza atarak gerilim klibi çekti. Detaylar haberimizin devamında…

Türkiye’de Bir İlk

Asya Gashi Uyumadım adlı yeni şarkısına Selim Akar Yönetmenliğinde Dünya’da ve Türkiye’de bir ilke imza atarak gerilim klibi çekti. Asya Gashi’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak, klipte hamile olduğu gün aldatıldığını öğrenen bir pop yıldızının hikayesine yer veriliyor.

Asya Gashi  aldatılma ve  çocuğunu kaybetme  travması sonrası bir pop müzik yıldızının  delirme  ve sokaktaki yaşamının işlendiği  kliple  alakalı :  Her  insanın hayatında  bir  aldatılma hikayesi vardır.   Ben bu şarkıyı ve klibi çok aşıkken aldatılan benimle aynı acıyı çeken herkese armağan ediyorum dedi.Klibe yansıyan çocuğunu kaybetme  hikayesi için  sessiz kalan  Asya Gashi’nin Uyumadım şarkısının söz ve müziği pop müzik dünyasının yeni starı olarak işaret edilen Ozan Çınar’a ait. Klibi izleyenler Diva delirdi yorumları yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler