Ana SayfaÜnlülerÜnlü Model Nilay Dorsa Üniformasıyla Haykırdı "Artık Çocuklar Ölmesin!"...

İlgili Postlar

Ünlü Model Nilay Dorsa Üniformasıyla Haykırdı “Artık Çocuklar Ölmesin!”…

Birbirinden ünlü isimler ile beraber rol aldığı ‘Seni Gidi Beni’ isimli tiyatro oyununda bir komutana can veren ünlü model Nilay Dorsa, rolü gereği üzerine üniformasını her giydiğinde Ukrayna’ daki savaşı hatırladığını söyledi. Güzel oyuncu, kadınlar ile çocuklar ‘ın başlarına gelen acıları hatırladıkça bu dünya düzenine isyan etti. Nilay Dorsa Haykırdı “Artık Çocuklar Ölmesin!”…

Nilay Dorsa’nın Televizyonu..

Ünlü Model Nilay Dorsa Haykırdı “Artık Çocuklar Ölmesin!”…

Podyumun ve sahnelerin ünlü güzelerinden Nilay Dorsa, tiyatro seyircisiyle buluştuğu ‘Seni Gidi Beni’ adlı oyunda rolü gereği giydiği asker üniforması sebebiyle şimdilerde karmaşık duygular içerisinde.

“O Masum Bakışlı Küçük Çocuklar…”

Şu sıralar Türkiye turnesinde olan ve gittikleri her şehirde büyük ilgi gören ‘Seni Gidi Beni’ adlı oyunda oyununda sahne öncesi kuliste rolüne hazırlanırken üniformasını her giydiğinde aklına Ukrayna’ daki savaşın geldiğini anlatan Nilay Dorsa, içini döktü.  “Aynanın karşısında kendimi asker kıyafetiyle görünce Ukrayna’daki kadınların yaşadıkları acıları yansıtan fotoğraflan gözümün önüne geliyor. Ardından o masum bakışlı küçük çocuklar…” ifadelerini kullandı.

Nilay Dorsa Kaymadan Döndü

Bu Kadar Acı Yetmedimi?

Savaşların yüzyıllardır insanlara yalnızca acı getirdiği halde neden hala bitmediğini bir türlü anlayamadığını söyleyen oyuncu Nilay Dorsa, yaşanan acıların bir an önce sona ermesini diledi. Dorsa, “Her zamanki gibi en büyük acıları hiç günahı olmayan masum insanlar çekiyor. Çağlar değişiyor, dünya değişiyor, insanlar değişiyor ama savaşmak meselesi değişmiyor. Hayat bu kadar güzel ve kısayken insanlık tarihi neden bunu değiştiremiyor anlamıyorum” diye konuştu.

Nilay Dorsa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler