Ana SayfaDedikoduMetin Uca Olay Olan Özel Hayat İtirafıyla Gündem Oldu!...

İlgili Postlar

Metin Uca Olay Olan Özel Hayat İtirafıyla Gündem Oldu!…

Efsane programlar “Günaydın Türkiye” ve ‘Passaparola’ daki başarıları ile Türkiye’ de adından bolca söz ettirmiş olan gazeteci, sunucu ve haber spikeri Metin Uca, aşk yaşantısıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı. Beraber olduğu 3 kadının da hayatını kaybettiğini belirten ünlü sunucu, özel hayatıyla alakalı flaş bir itiraf gerçekleştirdi. Metin Uca’ nın özel hayatı nasıl gidiyor? Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Metin Uca’dan Nihat Doğan’a sert sözler: İnsan artığı zavallı!

Metin Uca Olay Olan Özel Hayat İtirafıyla Gündem Oldu!…

Usta gazeteci ve haber sunucusu Metin Uca, Haberler.com’ un konuğdu. Yaşantısında bağlanma korkusundan konu açılan Metin Uca, ilişkileri hakkında da gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

“Kendi Adıma Yetmeye Çalışıyorum.”

Gazeteci Kalaycıoğlu’ nun “Yalnızlık korkun var mı?” şeklinde yönelttiği o soruya  Metin Uca, “60 yaşındayım ve yalnızım. Aman bana bir şey olursa diye bir kadınla birlikte olma taraftarı değilim. Bu o kadına haksızlık olur. Kendi adıma yetmeye çalışıyorum. Ölümden de korkmuyorum. Güzel öleceğimi düşünüyorum” dedi.

“Birlikte Olduğum 3 Kadını da Peş Peşe Kaybettim.”

Yaşantısı boyunca hep ölümlerle sınandığını düşünen Metin Uca, çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: “30 yaşında 1,5 ay ile anne ve babamı kaybettim. O günden beri de yalnız yaşıyorum. Bağlanma korkum o zamana dayanıyor. Hayatımda hep sevdiklerimle sınandım. Birlikte olduğum 3 kadını da peş peşe kaybettim. Ankara’da ses sanatçısı bir sevgilimle kötü ayrılmıştık. Evde astım krizi geçirdi. Ona karşı çok mahcup olduğum bir hayatım var. Sonra Derya’yı kaybettim. Sonra yine bir başkası var. Bu ölümler hep ayrıldıktan sonra oldu. Kendimi suçlu hissetmedim ama istemeden üzdüm.”

Metin Uca’da YouTuber Oluyor!

“Seçkin Zevkleri Olan Ve Yaşı Gelmiş Kadınlar..”

“3 kadın peş peşe ölünce istemeden ben insanların hayatlarını olumsuz etkileyen biri miyim diye düşünmeye başladım. Bundan sonra ilişkileri daha yüzeysel, tutkulu ama evliliğe gitmeyecek bir düzeyde yaşamayı tercih ettim. Açık ilişki yaşamayı kabul edenlerle birlikte oluyorum. Hayattan keyif almayı pek çok şeyin önünde tutan, seçkin zevkleri olan ve yaşı gelmiş kadınlar oluyor genelde. Hayatımı paylaştığım bir kadına yük olmadım. Mutluyum, hayattan keyif alıyorum ve asla bırakmak gibi bir niyetim yok.”

Metin Uca Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler