Ana SayfaÜnlülerMetin Uca'dan Nihat Doğan'a sert sözler: İnsan artığı zavallı!

İlgili Postlar

Metin Uca’dan Nihat Doğan’a sert sözler: İnsan artığı zavallı!

Metin Uca, Survivor’dan elenmesinin ardından açıklama yapan Nihat Doğan’a sert çıktı. Uca, “Ben elmayı sevdim, elma beni sevmedi.” diyen Doğan’a, “Biri insan artığı zavallıya söylesin Nazım’ın böyle bir dizesi yok.” diye çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi

Survivor’dan elenen Nihat Doğan, yarışmadan ayrılmadan önce yaptığı açıklamada “Survivor’da olmak bambaşka bir duygu. Burayı çok seviyorum. Herkesin tatması gereken bir duygu. Kalmayı çok istedim ama olmadı. Nazım Hikmet’in sözü vardır, ‘Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi’ diye. Ben de Survivor’ı sevdim ama Survivor beni sevmedi!” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Nihat Doğan Survivor’dan ayrılırken inciler dizdi…

Metin Uca’dan Nihat Doğan’a: İnsan artığı zavallı

Konuşmasında Nazım Hikmet’in dizleri olduğunu söylediği sözler sarf eden Nihat Doğan’, Metin Uca’dan sert çıkış geldi. Metin Uca, Nihat Doğan için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Biri insan artığı zavallıya söylesin Nazım’ın böyle bir dizesi yok” diyen Metin Uca, “Şiirde ‘Yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Zühre Tahiri sevmeseydi hatta hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden’ diyor usta ozan. Nihat elma senden tiksinir bu bakımdan.” diye yazdı.

Metin Uca’nın Nihat Doğan hakkında söylediği sert sözler, büyük olay yaratacak gibi görünüyor. Nihat Doğan, heniz Metin Uca’ya bir yanıt vermedi.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler