Ana SayfaÜnlülerVurulduğu günü doğum günü olarak kutlayan İbrahim Tatlıses, pastasını tokatladı!

İlgili Postlar

Vurulduğu günü doğum günü olarak kutlayan İbrahim Tatlıses, pastasını tokatladı!

Yedi yıl önce başından vurulduğu günü doğum günü ilan eden İbrahim Tatlıses, bugün doğum gününü kutladı. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Tatlıses, doğum günü pastasını tokat yağmuruna tuttu. Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses yedi yıl önce yeniden doğduğu günü kutladı

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, tam yedi yıl önce 2011 yılında Beyaz TV’den çıkarken aracı kurşun yağmuruna tutularak taranmış ve başından vurulmuştu. Tatlıses, mucizevi şekilde ölümden döndüğü bu özel günü, doğum günü olarak ilan etti.

Günel, kırgınlık yaşadığı İbrahim Tatlıses’i İzmir’e ziyarete gitti

Doğum günü pastasını tokatladı

Doğum gününü kutlayan İbrahim Tatlıses, pastasının mumlarını üfledikten sonra “Tüm acılara Osmanlı tokadı attım.” diyerek pastayı tokatlamaya başladı. Defalarca pastaya tokat atan İmparator Tatlıses, böylece yaşadığı zor günlere de tokat attı.

Sağlıkla nice yıllarımız olsun inşallah

Bu anların videosunu sosyal medya hesabında yayınlayan İbrahim Tatlıses, paylaşımına “Bugün benim doğum günüm, 7 yıl önce yeniden doğduğum gün, tekrar hayata başladığım gün… Yıllar hızla geçerken bende tüm acılara, pastanın mumlarına attığım gibi birer Osmanlı tokadı attım. Yüce Allah’ıma hamdolsun, beni sizin sevginizden mahrum bırakmadı… Beni size, sizleri bana bağışladı. Bugünü unutmayıp, bana dualarını, güzel dileklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum… İyi ki varsınız, sağlıkla nice yıllarımız olsun inşallah…” diye duygusal bir not yazdı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler