Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa'nın Televizyonu..

İlgili Postlar

Nilay Dorsa’nın Televizyonu..

Tüm dünyada hızla yayılan ve sonunda Türkiye’yi de kıskıvrak saran Korona virüs sebebiyle evlerine kapanan ünlü isimlerden de gün geçmiyor ki yeni bir akım hareketi gelmesin..Bu sefer sevilen pop müzik şarkıcısı Nilay Dorsa’dan güzel haberler geldi. Detayları Haberimizde..

Nilay Dorsa’dan Çarşamba Partileri!

Nilay Dorsa’nın Televizyonu..

Korona virüs salgını önlem kapsamı içerisinde Evde Kal çağrısı yaparak evine kapanan ünlüler, mutlaka kendilerine bir uğraş buluyorlar. Evde daha kolay vakit geçirmek için sosyal medyayı kullanırken hayranlarıyla da daha yakın iletişim fırsatı bulmuş oluyorlar. Sosyal medya üzerinden Karşılıklı etkileşimi artırmak adına sevenleriyle canlı bağlantı yapan yetenekli ses Nilay Dorsa, kendi televizyonunu kurdu.

Nilay Dorsa Kimdir?

 

Ünlü pop şarkıcı Nilay Dorsa “Benim reytingim güçlü inanılmaz izleyici geliyor ve alanında birçok ünlü dostumla sohbetler edip yayın yapıyoruz. Yayına katılanlara daha samimi geliyor, bizimde hoşumuza gidiyor. Birçok arkadaşım birlikte yayın yapalım beni de konuk et deyince baktım ki ortaya Nilay Dorsa TV çıkmış” dedi. Sadece magazin ile kalmayıp güncel konularında sohbete dahil edildiğini anlatan güzel şarkıcı Nilay Dorsa, bilginin paylaşıldıkça güzel olduğunu, yapacağı yayınlarda hem öğretiyor hem öğreniyorum vurgusunu yaptı.

Nilay Dorsa Kaymadan Döndü

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler