Ana SayfaDizilerÜnlü Gazeteci Jet Sosyete Dizisinde Konuk Oyuncu Oldu!

İlgili Postlar

Ünlü Gazeteci Jet Sosyete Dizisinde Konuk Oyuncu Oldu!

Jet Sosyete dizisi önümüzdeki pazar günü ekranlara gelecek olan yeni bölümünde, özel bir sürprizle karşımıza çıkacak. Sevilen dizi filme bu hafta, ünlü gazeteci Balçiçek İlter konuk oluyor.

Balçiçek İlter kimdir?

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

 

Star TV’nin pazar akşamlarına damgasını vuran komedi dizisi Jet Sosyete, yayın hayatına beğeniyle devam ediyor. Dizi film, bu hafta 13 Mayıs Pazar günü ekranlara gelecek olan 12. Bölümünde, ünlü gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter’i ağırlayacak.

Jet Sosyete dizisine 2 yeni oyuncu sürprizi!

Yine, Star TV’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan, faili meçhul cinayetlerin aydınlatıldığı ve kayıpların bulunduğu “Olay Yeri” adlı reality show programıyla izleyiciler karşısına çıkan Balçiçek İlter, bu kez de Jet Sosyete dizisi ile karşımızda olacak.

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve bu yıl Star TV’de başlayarak kısa sürede büyük bir izleyici kitlesi yakalayan Jet Sosyete dizisine, daha önceki bölümlerinde Oğuzhan Koç, Çağla Şıkel ve İrem Derici gibi sevilen isimler konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Bu hafta ise Balçiçek İlter’in konuk oyuncu olarak ekranlarda olması büyük bir sürpriz oldu. Başarılı sunucu İlter’in, dizi filmde nasıl bir karakterde karşımıza çıkacağı ise çok merak ediliyor. Bakalım, dizi filmin bu pazar günü yayınlanacak olan 12. Bölümde izleyip göreceğiz…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler