Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler'de Oya her şeyi elini yüzüne bulaştırdı!

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler’de Oya her şeyi elini yüzüne bulaştırdı!

Ufak Tefek Cinayetler’in 8 Mayıs Salı akşamı ekranlara gelen 28. bölümü, aklı başına gelen Oya’nın yeni hamleleri ve de o meçhul cinayeti işleyebilecek kişi listesine Taylan’ın da dahil olabileceği ihtimaliyle akılları epeyce meşgul etti. Dizi filmin son bölümü hakkında, dizi takipçilerinin sosyal medyadaki öngörüleri ve yorumları da dikkat çekti. Son bölümde asıl merak edilen mevzu ise “Merve’nin hesabını kesmeye gidiyorum” diyen Oya’nın, acaba “kendi hesabını kendisinin mi keseceği?” konusu oldu. Yaşanan kazada, gerçekten de “ava giderken avlanan, Oya mı oldu?” Yeni bölüm için ise tüm nefesler tutulmuş durumda…

Ufak Tefek Cinayetler’de deprem yaşanıyor!

Merve, yine “kötüye bir şey olmaz” dedirtti!

Ufak Tefek Cinayetler’in 28. son bölümünde; Merve ile Oya’nın geçirdiği kazada, emniyet kemeri sıkışan Oya, araçtan inemezken, kendisine gelen Merve’nin ise sakin sakin araçtan indiğine şahit olduk. Gelecek haftaki yeni bölümde ise Oya’nın kurtuluşu, Merve’nin insafına kalmış gibi görünüyor. Oya’nın ölmesi için Merve’nin eline iyi bir fırsat da geçmiş oldu aslında. Diğer taraftan da Oya kurtulsa bile bebeğinin yaşayıp yaşayamayacağı izleyicileri meraklandırıyor.

Yeni gelişmeler Ufak Tefek Cinayetler’i etkileyecek mi? final mi yapacak?

Taylan sürpriziyle ters köşe…

Dizi filmin son bölümünde, artık katil defterine Taylan’ın adı da yazılmış bulunuyor. Taylan; ilk bölümlerden beri kendi çapında küçük çapkınlıkların fırsatını kollayan, yani kendi halinde, rahatına ve keyfine düşkün, birilerine karşı öyle bir kötülük beslemeyen birisi olarak karşımıza çıkmıştı. Fakat son bölümde, Senarist Meriç Acemi, izleyicileri resmen ters köşe yaptı.

Adli tıp sonuçlarına göre maktulün ölmeden önce, başına ağır bir darbe vurulduğu ortaya çıkınca; akıllara iri cüsseli, güçlü kuvvetli birinin bunu yapabileceğini getirdi ve de ister istemez gözler Taylan’a takıldı. İzleyici yorumları arasında da Taylan, tipik bir Türk erkeği olarak nitelendirilirken, “yan gözüyle hizmetçi kesen” eleştiriler de alıyor.

Oya, “Ben Merve’nin üst sürümüyüm” sözünün hakkını veremedi!

Son bölümde Oya’nın, Serhan’ın annesiyle geçen diyaloğunda ‘Ben Merve’nin üst sürümüyüm’ demesi, bölümden önce yayınlanan fragmanı izleyen seyircilerin yorumlarında da zaten kimseyi pek tatmin etmemişti. İşte, o sahne…

Nitekim de öyle oldu. Oya’nın, “ölü” oyununu biraz daha sürdürmesi ve Merve’nin çeşitli oyunlarla psikolojisini bozacak entrikalar yapması beklendi. Yani Oya, “Ben Merve’nin üst sürümüyüm” sözünün hakkını yine veremedi. Entrika konusunda çok beceriksiz çıktığı için izleyicilere de hayal kırıklığı yaşattı. Ufak Tefek Cinayetler’de, görünen o ki; şeytani zeka ve planda, Merve’nin “eline kimsenin su dökemeyeceği” artık kesinlik kazanmış oldu. Bu durum hakkında ise dizi takipçilerinin, Oya’nın plan yapma konusundaki basiretsizliğine dem vurdukları yorumlar şöyle…

 “Oya’nın daha iyi planlar yapmasını beklerdim. Merve’nin onu ölü bilmesini avantaj olarak kullanmalıydı. Çok erken çıktı karşısına. O kaza ne öyle, aptal Oya…”

Oya’nın hareketlenmesi diziye iyi geldi. İzleyiciler onun saftirik ve sümsük halinden sıkılmıştı. Ancak Oya sahnelerinin daha özentili çekilmesi gerekiyor.

“Mal Oya, kırk yılda bir hamile kaldın, onu da düşürdün”

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı: Cinayet ört bas mı ediliyor?

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler