Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı: Cinayet ört bas...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı: Cinayet ört bas mı ediliyor?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 29. yeni bölümünden ön izleme yayınlandı. Dizinin ön izlemesinde inanılmaz olay yaşanıyor. Cinayetin araştırılmasına son verildi. Suçu kim ört bas etmeye çalışıyor? Sarmaşık’ın katili paçayı kurtardı mı? Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ön izlemesini birlikte incelemeye ne dersiniz?

Ufak Tefek Cinayetler’de deprem yaşanıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 29. yeni bölümünden ön izleme yayınlandı. Ön izlemede, Sarmaşık’ta işlenen cinayetin araştırılması ani bir kararla son erdirildi. Odadaki panonun boşaltıldığını gören komiser, çılgına döndü. Müdürünün yanına gidip cinayetin araştırılmasına neden son verildiğini soran komiser, büyük bir şokla karşılaştı.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Dizi Kadrosunda Kimler Var?

Müdür, savcının yaptığı inceleme sonucunda bunun bir cinayet değil, kaza olduğu kararına vardığını söyledi. Komiser, bu haberle çıldırdı. Olayın cinayet olduğuna emin olduğunu savunan komiser, dosyanın kapatılmasıyla şoke oldu.

8 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Kadın mı? Survivor mı?

Sarmaşık’ta işlenen cinayeti kim ört bas etmeye çalışıyor? Savcının bu işte parmağı var mı? Ufak Tefek Cinayetler’de merak edilen bu soruları yeni bölümde yanıt bulacak mı? Ölen kim, katil kim? Ufak Tefek Cinayetler’in sırrı çözülüyor mu?

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler 29. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 29. yeni bölümü 15 Mayıs Salı günü saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler