Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk finale doğru saçmalamanın zirvesine ulaştı!

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk finale doğru saçmalamanın zirvesine ulaştı!

Siyah Beyaz Aşk dizisi finale yaklaştıkça iyice saçmalamaya başladı. Durum o kadar vahim bir hal aldı ki, dizinin saçmalamanın doruklarına ulaşması izleyiciyi çıkardı. Detaylar haberimizde…

Siyah Beyaz Aşk’ın kurtuluş formülü!

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi, iyice saçmalamaya başladı. Dizinin son bölümünde yaşanan saçmalıklar silsilesi, ekran başındaki izleyicileri çileden çıkardı. Sosyal medya, Siyah Beyaz Aşk eleştirileri ile doldu taştı.

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu

Siyah Beyaz Aşk iyice saçmalıyor

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı ve Ferhat’ın bir türlü barışmaması izleyicinin canını sıkmaya başladı. Özellikle de Ferhat’ın Aslı’ya karşı sergilediği tutum ve tavırlar, çıldırtmaya başladı. İzleyiciler, Ferhat’ın hiç taviz vermeyen duruşu ve Aslı’ya “Çocuğumuza iyi bak.” diyerek gitmesine çok sinirlendi. Diziye sırf dram katmak amacı ile uzattıkça uzatılan küslük konusu sıktı.

Siyah Beyaz Aşk’ta Aslı’nın bıçaklanma sahnesi ‘saçmaladı’ dedirtti

Siyah Beyaz Aşk’ın son bombası da, Aslı’nın evden çıktığı sırada bir genç çocuklar karşılaşması, gencin Aslı’ya Ferhat’ı sorması, ardından genç çocuğun Yusuf’un oğlu olduğunu öğrenmesi ve elinde bıçakla duran çocuğu ikna etmeye çalışması şaşkınlık yarattı. Genç çocuğun Ferhat’ın babasını öldürdüğünü ve ondan intikamını alacağını söylemesi ile Ferhat’ın geldiğini görünce onu bıçaklamak için hamle yapmasıyla Aslı çocuğu durdurmak istiyor. Tabi ki, bu sırada genç çocuk Aslı’yı bıçaklıyor.

Bebeğe bir şey olmuyor

Hamile olan Aslı’nın başına sık sık bir olay gelmesi, ancak tüm yaşadıklarına rağmen hala daha bebeğinin başına bir şey gelmemiş olması da saçmalık boyutuna ulaştı.

Saçmalıktan ibaret

Bu sahneler, izleyicilerin tepkisini çekti. Artık dayanamayan Siyah beyaz Aşk dizisi izleyicileri, ‘pes’ dedi. Konunun saçmalıktan ibaret olduğunu düşünen izleyiciler, sosyal medyada “Ne saçma,kapıda bir tane koruma yok! Eli bıçaklı biri ana giriş kapısında adam öldürmek için bekliyor. Bıçakladıktan sonrada elini kolunu sallayarak kaçıyor. Resmen aksiyon filmi izledik. Gereksiz yere lastik gibi konuları uzatmanızdan bıktık artık.” , “Bu bebeğin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi! 9 canlı mübarek.”

İşte Aslı’nın bıçaklanma anı

https://www.youtube.com/watch?v=5a4ZI1cM6o4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler