Ana SayfaDizilerSurvivor birleşme partisinden ilk görüntüler sızdı. Yarışmacıların şarkı performansı dikkat çekti!

İlgili Postlar

Survivor birleşme partisinden ilk görüntüler sızdı. Yarışmacıların şarkı performansı dikkat çekti!

Birleşme partisine sayılı günler kala, partiden ilk görüntüler ortaya çıktı. Yarışmacıların şarkı performansları dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Survivor 2018 Birleşme Partisi Ne Zaman?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Survivor 2018 birleşme partisinde Aleyna Tilki ve İbrahim Bükükak’ın konuk olacağını açıklamıştı. Bu haberin ardından parti merakla bekleniyordu. Birleşme partisinden ilk görüntüler sonunda sızdı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor 2018 birleşme partisinde Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak

Survivor 2018 birleşme partisinde Aleyna Tilki, ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıların performanslarını sergileyeceği şarkı yarışmasında jüri üyesi olacak. Bir diğer jüri üyesi İbrahim Büyükak, aynı zamanda yarışmacılar ile eğlenerek şov yapacak.

Aleyna Tilki kimdir?

İbrahim Büyükak, damatlığı çıkarıp Survivor’a gitti

Geçtiğimiz Pazar günü Nurdan Beşen ile dünya evine giren İbrahim Büyükak, düğün telaşının hemen ardından Survivor’a gitti. Çiçeği burnunda gelin ve damatla uçaktan iner inmez fotoğraf çekilen Acun Ilıcalı, bu kareyi sosyal medyada “Portekiz manzarası” notu ile paylaştı.

İbrahim Büyükak Kimdir?

Acun Ilıcalı, birleşme partisinden ilk görüntüleri yayınladı

Survivor 2018 birleşme partisinin yayınlanmasına sayılı günler kalan Acun Ilıcalı Instagram hesabının hikaye bölümünden partinin ilk görüntülerini paylaştı. Ilıcalı’nın paylaştığı videoda, yarışmacılar Ümit Karan, Merve Aydın Sema Aydemir’in şarkı yarışmasındaki performansları dikkat çekti.

İşte Survivor 2018 birleşme partisinden ilk görüntüler

https://www.youtube.com/watch?v=ecs8zOr3lfs

Survivor 2018 birleşme partisi önümüzdeki günlerde Survivor’da ekrana gelecek. Çekimleri gerçekleştirilen partinin her karesi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Survivor 2018, tüm heyecanıyla devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler