Ana SayfaKimdirBalçiçek İlter kimdir?

İlgili Postlar

Balçiçek İlter kimdir?

Şimdilerde Star TV ekranlarında kendi ismini taşıyan Olay Yeri programının sunuculuğunu yapan Balçiçek İlter kimdir? Programının başlarında reyting sorunu yaşayan, ancak şimdilerde reytinglerde yüksek sonuçlar yakalayan Balçiçek İlter’in hayatı merak ediliyor. Balçiçek İlter kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz…

Bugün Doğan Ünlüler

Balçiçek İlter kimdir?

Balçiçek İlter, 16 Haziran 1973 tarihinde Lale ve Kerem çiftinin kızı olarak Bursa’da dünyaya geldi. İlter’in Nazlı isimli bir kız kardeşi var. Balçiçek İlter’in anne ve babası Ankara’ya taşınmak zorunda kalınca, İstanbul’da yaşayan yazar büyükbabası Şahap Sıtkı İlter ve babaannesi ile birlikte büyümek zorunda kaldı. İstanbul’da Dame de Sion Fransız Lisesi’nden mezun olan Balçiçek İlter, yedi yıl bale eğitimi aldı. Liseden sonra, bir yıl boyunca Paris’te yaşayan İlter, ODTÜ’nün Psikoloji Bölümü’nden mezundur.

Meslek hayatına ilk adımını Cosmopolitan Dergisi için çeviri yaparak attı. Fransız lisesi mezunu olan Balçiçek İlter, bu nedenle görevinde başarılı oldu. Buradan Aktüel Dergisi’ne geçen Balçiçek İlter, Ankara Ak; sonra da Ankara temsilcisi olmuştur.

2000 yılında 27 yaşındayken İstanbul’da Sabah’ın dergi grubunda grup koordinatörü olarak işe başlayan Balçiçek İlter, kısa süre sonra kariyerinde ilerledi ve gazetenin ilk kadın müdürü olmayı başardı. Ardından başka gazeteler ile de çalışarak kariyerinde ilerledi. Balçiçek İlter, şimdilerde STAR TV ekranlarında yayınlanan Balçiçek İlter’le Olay Yeri isimli programda sunuculuk yapıyor. Programın ilk başlarında biraz reyting sorunu yaşamasına rağmen, kişiliğinin özelliği ile direndi ve azim ederek reytinglerinin yükselmesini sağladı. İlter, bu görevine hala daha devam ediyor.

Ünlü gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter, 1996 yılında pazarlamacı ve reklamcı Ali Pamir ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden Lal ve Kuzey isimli biri erkek biri kız ikiz çocukları dünyaya geldi. Ancak, 2010 yılında boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler