Ana SayfaKimdirUfuk Şen Kimdir?

İlgili Postlar

Ufuk Şen Kimdir?

Bir çok dizi ve filmlerden tanıdığımız yakışıklı oyuncu Ufuk Şen Kimdir ?  Ünlü oyuncu hakkında merak ettiğiniz her şey Ufuk Şen Kimdir? haberimizle sizlerle..
Bugün Doğan Ünlüler

Ufuk Şen Aslen Nereli? Ufuk Şen Şuan Kaç Yaşında? Ufuk Şen Hangi Burç?

Aslen Bursalı olan yakışıklı oyuncu Ufuk Şen şuanda 38 yaşındadır Ünlü oyuncunun burcu ise koçtur.

Ufuk Şen Kimdir?

Sevilen oyuncu Ufuk Şen 12 Nisan 1980 yılında Bursa ilinde dünyaya gelmiştir aslen Bursalı olan yakışıklı oyuncumuz bir çok dizi ve film projesinde yer almıştır.

Lise Eğitimini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine eğitim alarak başarı ile mezun olmuştur. Üniversite Mezuniyeti sonrasında ise yakışıklı oyuncu Uğur Şen çeşitli dizi ve filmde rol almıştır Oyunculuğunun yanı sıra sporla da çok yakından ilgilenen Ufuk Şen, oldukça iyi bir yüzücüdür. Bu dalda bir çok kez ödül kazanmıştır. Başarılı oyuncu Kamera karşısına ilk kez  Show Tv ekranlarının bir zamanlar reyting rekortmeni olan Gurbet Kadını isimli dizisi ile geçti.

Bir sonraki projesi ise 2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Candaş karakteri oldu. Dizi, emniyet içerisinde yer alan Rıza Baba ve ekibinin yaşadıkları bir takım olayları işliyor. Dizinin başrollerinde  yer alan isimler Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik gibi usta oyunculardı. 2007 yılında ise Tek Türkiye isimli dizide Botan karakterine hayat verdi. Dizinin konusunda ise ücra bir köye doktor olarak atanan Tarık isimli bir gencin, köyde yaşadıkları ve zaman içerisinde bölgenin en önemli isimlerinden biri olmasını anlatıyor. Tek Türkiye isimli dizinin başrollerinde ise Ozan Çobanoğlu, Ezgi Sertel, Süleyman Karadağ ve Müjgan Gönül rol aldı.

Arka Sokaklar Oyuncu Kadrosu

ufuk şen ile ilgili görsel sonucu

2010 yılında ekranlara gelen  Şefkat Tepe isimli dizide Baran karakteri ile karşımıza çıktı. Dizinin konusu ise Güneydoğu bölgesinde  askerlik görevini yerine getiren askerlerin yaşadıklarını anlatıyordu. Başrollerinde ise Mert Kılıç, Aslıhan Güner, Ertuğrul Şakar, Aydan Burhan ve Gamze Topuz gibi bilinen isimler rol aldı.  2013 yılında Küçük Gelin isimli dizide Devran karakterine hayat verdi. Dizi, atandığı ilçede yıllar önce öldü sandığı kızıyla karşılaşan Melek isimli bir kadının yaşadıklarını konu ediniyordu. Çağla Şimşek, Orhan Şimşek, Ufuk Şen ve Merve Mukavelat gibi isimler baş rollerinde yer aldı.

Ufuk Şen’in Dizi ve Filmleri:

  • Küçük Gelin -2013
  • Şefkat Tepe – 2010
  • Paramparça -2010
  • Ayrılık – 2009
  • Tek Türkiye – 2007
  • Doktorlar – 2008
  • Arka Sokaklar – 2006
  • Beşinci Boyut – 2005
  • Büyük Buluşma – 2004
  • Gurbet Kadını – 2003

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler