Ana SayfaDedikoduUfuk Beydemir'den İpek Filiz Yazıcı Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Ufuk Beydemir’den İpek Filiz Yazıcı Hakkında Açıklamalar

‘Ay Tenli Kadın’ parçasıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir, geçtiğimiz temmuz ayında İpek Filiz Yazıcı’ya evlilik teklifinde bulunmuştu. Şarkıcının teklifine ‘Evet’ yanıtını veren oyuncu, müjdeli haberi “Mutluluğumuzu sizinle paylaşmanın zamanı geldi” sözleriyle duyurmuştu. Evlilik hazırlığında olan Ufuk Beydemir’den İpek Filiz Yazıcı hakkında açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı Fotoğraf Paylaştı

Gönlünü Ufuk Beydemir’e kaptıran İpek Filiz Yazıcı’dan romantik pozlar geldi. Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Yazıcı, sevgilisi Ufuk Beydemir’le aşk karelerini yayınladı. Oyuncu, şarkıcı sevgilisiyle üç pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı İlişkisinde Sürpriz Gelişme

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir Dünyaevine Giriyor!

Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı (20) ile ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ufuk Beydemir (30) nikah masasına oturuyor.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında birlikteliklerini ilan eden çift, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Ünlü oyuncu paylaştığı karelerine, “Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi” notunu düştü. Nurgül Yeşilçay ve Mabel Matiz gibi isimler de çifti sosyal medya üzerinden tebrik etti.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

“Ev Düzme Savaşında Yıkılmayacağız”

Düğün hazırlıklarını başlayan İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir’den geçtiğimiz haftalarda yeni bir fotoğraf gelmişti. Sevgilisiyle verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, Instagram gönderisine, “Ev düzme savaşında birbirimize dayanacağız sevgilim, pes etmeyeceğiz, dik duracağız, yıkılmayacağız” notunu düşmüştü.

Ufuk Beydemir’den İpek Filiz Yazıcı Hakkında Açıklamalar

‘Aşk101’ dizisinde hayat verdiği ‘Işık’ karakteriyle şöhreti yakalayan İpek Filiz Yazıcı ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Ufuk Beydemir, şimdilerde düğün hazırlığı yapıyor. 57 bin takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından yayınladığı mesajlar ile dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki müzisyen, “İnek Şaban gibi çan kolye takıp evde gezmem yakındır” dedi.

Sevgilimle farklı odalardayken odadan odaya geçince birden beni görünce korkuyor. Sessiz yürüyormuşum çok. ‘Önden seslenip öyle gel’ dedi, denedik o da olmadı. İnek Şaban gibi çan kolye takıp evde gezmem yakındır.

Ünlü şarkıcı, ikinci mesajında ise “Önden seslenme işinin işe yaramayacağını ben söylemiştim zaten. Ses de birden gelen bir şey ya çünkü. İlk harekete başladığım yerden durmaksızın seslenerek yürüyecekmişim, öyle olurmuş” ifadelerini kullandı.

Ufuk Beydemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler